Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefą.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie bawiłem się Alcatelem ani tym drugim telefonem natomiast moja siostra ma Xperię J i jest z tego co słyszałem niezawodny.

Zaufam siostrze i Tobie właśnie polecę Xperię J.

Opublikowano

Nigdy nie bawiłem się Alcatelem ani tym drugim telefonem natomiast moja siostra ma Xperię J i jest z tego co słyszałem niezawodny.

Miałem J, tylko że zgubiłem w autobusie i biorę nowy, nie mogę się zdecydować. Ponoć J jest lepsza od L, ale nie wiem jak z Alcatelem. Zawsze mi się kojarzył mi się ze złomem (te stare telefony), a teraz sam nie wiem.

alepoco.jpg
Opublikowano

Xperia J, mam go od kilkunastu dni i przyznam, że jest świetny, pełno fajnych aplikacji, świetny aparat, bardzo głośny i wyraźny.

Opublikowano

Xperia J, mam go od kilkunastu dni i przyznam, że jest świetny, pełno fajnych aplikacji, świetny aparat, bardzo głośny i wyraźny.

Czasem się zacina (jak masz dużo aplikacji) i wadą jest zapisywanie pamięci podręcznej z Facebooka i G+ :(

alepoco.jpg
Opublikowano

Boże wszystkich spalić i kurwa rozstrzelać. L ma ma adreno 305 które jest podobne do adreno 225 (które ma xperia T) a Xperia J to adreno 200 i cortex a5 czyli użytkowanie tego telefonu to totalny masochizm i powoduje pierdolca. Bierz L, J to gówno które nie ma prawa bytu

Opublikowano

Xperia J to najgorszy telefon jaki widziałem, poprostu ten telefon to klapa, jedynie to ładny design ma i nic więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...