Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Closed Beta

Mr.Whit3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż poszukuję ok. 25 osób które byłyby w stanie poświęcić swój czas na mój serwer i pomogłyby w odnajdowaniu bugów, chodzi po prostu o testowanie serwera. W zamian za uczestniczenie i pomaganie w tej becie, przy starcie rozdamy tym osobom upominki i prezenty typu: ulepszacze, bronie i inne przydatne przedmioty. Podanie może złożyć każdy, aczkolwiek nie każdy zostanie przyjęty :c

Wzór:

[b]Imię:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Czas który jestem w stanie poświęcić(dziennie):[/b]
[b]Dlaczego ja?:[/b]
[b]Coś o sobie:[/b]
[b]Mikrofon(Tak/Nie):[/b]

Z góry dziękuję za współpracę i pozdrawiam, Mr.White.

P.S. Wszelkie downloady i rejestracje będą udostępniane na pw po dostaniu się do bety :)

Kontakt: PW, GG: 7502883, Temat.

Wszystkie informacje dotyczące otwarcia bety również zostaną podane na pw.

Przewidywany czas otwarcia bety: 8.07.13r - 14.07.13r

Opublikowano

Serwer dedykowany, już jest postawiony na serwerze, trochę słabym ale tylko do testów, później kupimy raczej mocną maszynę.

@Up. Serwer raczej medium.

@Edit + jest postawiony na nim serwer teamspeak3 do komunikacji.

Opublikowano

-Imię:Michał

-Czas który jestem w stanie poświęcić(dziennie):5-8h bo wakacje :)

Dlaczego ja?: Z tego tytułu iż byłem beta testerem na Tanirusie.PL który dzisiaj upadł,byłem GM a później technikiem na Morfeuszu razem z tą funkcją pełniłem również rolę testera :) Jestem ogarnięty kompetentny aby wykonywać to ważne zadanie :)

-Coś o sobie: Posiadam GG FB TS Ventrillo i inne tego właśnie typu komunikatory. Siedzę dużo czasu przy kompie i nie tracę czasu na głupoty..chce pomóc aby później serwer nie padł jak ten ostatni na którym grałem :) Masa błędów w plikach tego nie lubię :) Dzięki mnie wyłapiecie wszystkie syfy które się znajdują :)

-Mikrofon:Tak

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

IP będzie udostępnione tylko osobom które zostaną przyjęte, więc wszelkie pytania/sugestie proszę kierować na pw bądź w temacie.

Pozdrawiam, Mr.White.

Opublikowano

IMIĘ : Dominik
Czas który jestem w stanie poświęcić(dziennie): z +/-7h
Dlaczego ja?: jestem bardzo zorientowany w metinie łatwo znajdę bugi

Coś o sobie: gram w metina 5lat, mieszkam na śląsku,byłem testerem na wielu servach m.in.mystiqe, lubię słuchać radioparty
Mikrofon(Tak/Nie):Tak

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

@SEVenusv48 nie wiem czy umiesz czytać, ale nie jest to zapowiedź, lecz rekrutacja do bety.

@Up. wyniki będą jeśli minimum 10 osób zostanie przyjętych.

Opublikowano

@up co ty gadasz? to od początku jest w tym dziale... człowieku nie mam czasu na kłótnie z tobą dlatego jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, po prostu nie pisz.

Opublikowano

Imię: Kamil
Czas który jestem w stanie poświęcić(dziennie): praktycznie cały dzień od 8 do 17 i potem od 20 do nocy :D
Dlaczego ja? Gram w metina 5lat pomagałem już w szukaniu bugów przy paru serverach
Coś o sobie] Więcej mogę powiedzieć na ts lub gdzies:)
Mikrofon(Tak/Nie): Tak

Kontakt :gg 23323902

lub na pw forum

wisa2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...