Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wybić na Glador s1

Astened

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak w temacie chciałbym zacząć gre na serwerze glador .

Lecz nie mam pojęcia jak zacząć i się wybić .

Opublikowano

Lataj na ww i exp, przy expie złapiesz kase, banknoty, potem kupisz sobie eq do expa i na mapie od 200 potem tylko ciśniesz.

Opublikowano

Lataj na ww i exp, przy expie złapiesz kase, banknoty, potem kupisz sobie eq do expa i na mapie od 200 potem tylko ciśniesz.

a pomógłbyś ? ;D

Opublikowano

a pomógłbyś ? ;D

Nie mam już niestety kont na gladorze, ale wbicie tego 200 lvl to naprawdę kilka godzin. Potem zarobek na dungeonie na 200 lub 250, katakumby też bardzo ciekawym są zarobkiem.

Opublikowano

Nie mam już niestety kont na gladorze, ale wbicie tego 200 lvl to naprawdę kilka godzin. Potem zarobek na dungeonie na 200 lub 250, katakumby też bardzo ciekawym są zarobkiem.

rozumiem ale z moim "noob" eq to ciężko się nawet expi dzis zaczełem gre więc ....

Opublikowano

Zrób buffa i ciśnij na mapie od 95 czy tam 100, tam leci sporo hajsu z tych banknotów, nazbierasz sobie na porządną trutkę i będzie elegancko.

Początek jest ciężki, lecz ja polecam ci ciągle expić i wymęczyć ten 200 lvl a potem to już bajka na tej mapie od 200. Jaką postacią grasz? Najlepiej zarobić na początku wpkiem.

Opublikowano

Zrób buffa i ciśnij na mapie od 95 czy tam 100, tam leci sporo hajsu z tych banknotów, nazbierasz sobie na porządną trutkę i będzie elegancko.

Początek jest ciężki, lecz ja polecam ci ciągle expić i wymęczyć ten 200 lvl a potem to już bajka na tej mapie od 200. Jaką postacią grasz? Najlepiej zarobić na początku wpkiem.

Surką WP dla niego buff praktycznie niepotrzebny

Opublikowano

Na glador juz raczej nic nie osiągniesz jest tam masa osób z max lvl.Ale polecam zrobić dropa i iść na mape 95/100

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Na glador juz raczej nic nie osiągniesz jest tam masa osób z max lvl.Ale polecam zrobić dropa i iść na mape 95/100

a znasz/polecasz jakiś inny fajny serwer ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

DiamondMt2, MexiliaMT2

Za dobrą odpowiedź daj mi

LIKE +

Tak żebram o +

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...