Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BoL ?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie , jak włączyć BoLa ? , mam go pobranego , jestem w menu głównym w lolu ( nie startłem jeszcze meczu) trzeba to jakoś włączyć ? czy po prostu zaznaczyć to co chcę startnąć mecz i grać ?

Opublikowano

Właśnie problem w tym że nie bardzo , nie mam żadnego pliku bol.exe ani nic takiego , mam tego bola otwartego wchodzę do gry i nic , po prostu nie działa , zaznaczyłem te skrypty ale nie wyskakuje nic że zostało załadowane poprawnie albo coś takiego :/

Opublikowano

Bo moze uzywałeś jakiegos skryptu z bol'a ( z tego programu) a tam przeważnie po tych skryptach wyskakuja errory na chacie.

Sprawdź czy działa ci zoom hack, jeżeli dziala to program bol studia jest zainstalowany poprawnie, i wychodzi an to że to bedzie winn skryptu na combo jakies psotaci.

Polecam te skrypty sciagac z ich oficjalnego forum.

Opublikowano

Niestety zoom hack też nie działa , nie ma żadnego powiadomienia nic kompletnie ;/
Może nie mam klienta aby to robić czy jak ? :/

Opublikowano

To ogolnie dziala tak ze jak juz cie bedzie przenosili do ekrania ładowania to w pasku zadan tam kolo godziny wyswieli sie dymek i tam cos bedzie pisalo ze bol sie aktywowal takie tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...