Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Senthia

alan1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka sprawa jest taka...
Przeglądałem ostatnio prywatne serwery znalazłem Senthie zarejestrowałem się ściągnąłem patchera i full clienta.. Nie dało się rozpakować Winrarem.. Widziałem w innych tematach że powinienem ściągnąć 7-Zip ściągnąłęm i dalej nic, przeleciałem w necie wszystkie takie tematy piszą że mam wyłączyć Antywirusa gdy wyłączyłem i sprubowałem znowu wypakować pliki, nie dało się...
Proszę o jak najszybszą pomoc z szczegółami ; ))

Opublikowano

Ściągnij od nowa klienta, ale przed ściąganiem wyłącz antyvirusa!

Opublikowano

Ściągnij, rozpakuj i powinno trybić (pamiętaj o wyłączeniu antyvirusa).

Opublikowano

Mam ciągle wyłączonego..
Wyłączyłem antyvirusa.. ściągnąłem na nowo clienta.. chce rozpakować a tu pisze " Nie można otworzyć pliku (Nazwa Pliku) Jako archiwum " o.O

Zobacze jeszcze raz na nowo wszystko zrobie jeżeli nie wyjdzie do to wale... ; /

Pierwszy Priv z którym mam takie problemy.. ; /

Opublikowano

Wyłącz Anty-Wirus'a i po problemie :D

Pierdziele wyłączył .......

Mam ciągle wyłączonego..

Wyłączyłem antyvirusa.. ściągnąłem na nowo clienta.. chce rozpakować a tu pisze " Nie można otworzyć pliku (Nazwa Pliku) Jako archiwum " o.O

Zobacze jeszcze raz na nowo wszystko zrobie jeżeli nie wyjdzie do to wale... ; /

Pierwszy Priv z którym mam takie problemy.. ; /

Przed chwilą ściągnąłem Senthie i nie miałem takiego problemu jak Ty . Może coś źle robisz ? Przeinstaluj jeszcze raz i jak nie zadziała to napisz do mnie na gg :x 33612423

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...