Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Tła logowania By VandaL

VandaL™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Dziś udostępnię dwa tła logowania zrobione przeze mnie.Zachęcam do korzystania oraz oceniania moich prac.

Tło V1

38539355815275561560.jpg

Tło V2

68319559743846496868.jpg

Download

Skan

Są to pierwsze moje opublikowane prace. Proszę bez hejtów. Jeśli moje prace Ci się spodobały zostaw "Lubię To" po sobie. Piona ! :)

Opublikowano

Sorry ale z lekka lipa (mowie to co mysle), ale dostaniesz like na zachete do nauki photoshopa :D Mam nadzieje ze za miesiac bd mogl dac ci wiecej Like'ów.

Opublikowano

Sorry ale z lekka lipa (mowie to co mysle), ale dostaniesz like na zachete do nauki photoshopa :D Mam nadzieje ze za miesiac bd mogl dac ci wiecej Like'ów.

Dzięki za opinie, postaram się nad tym popracować. Są to moje pierwsze prace z dziedziny grafik do klienta metin2. :)

Opublikowano

Są to pierwsze prace? Jak tak to nie jest źle. :)

Pierwsze w sensie pod clienta metin2 a tak to już od dłuższego czasu rozkminiam tajemnice photoshopa :)

Opublikowano

Kogo ty oszukujesz?

Dodałeś tylko render i wypukłeś obraz czy jak to tam się mówiło ...

Ew. dodałeś jeszcze światło padające z góry i paski czarne na dole i na górze ...

Chciałbym dostać .PSD

3590kmb.png

Opublikowano

Tła nie powalają nie ma między postacią przedstawioną a tłem większej kompozycji i zgrania się .

Obrazki mi się nie podobają .

Nie wiem po co się podpisujesz skoro to udostępniasz to tak samo jakbym wstawił tutaj tło XenoX`a

Opublikowano

Mi to drugie się zajebiście prezentuję z brązowymi butonami do chaneli, dlatego zostawiam lika i czekam aż mi zrobisz jakieś pismo w .psd :D

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Proszę was przecież to widać jak byk że to nie jest jego ...
Tak jak Lord Marlis napisał ... Wsztstko się zgadza z jego postem.

Również czekam na .PSD tych Teł.

3ki.png

Opublikowano

Zrobione prze mnie znajdź mi gdzies identyczne :) Nie chcesz wierzyć nie wierz trudno. :) Ja przynajmniej nie udostepniam czegos z epvp jak część pseudo grafików. i pseudo znawców znacie sie na grafice jak nie powiem kto a zabieracie głos. są tacy którzy docenią prace. Więc jak macie hajtować sami nic nie robiąc tylko siedząc na dupie to wcale sie nie udzielajcie. Elo !

Opublikowano

Obraz Drugi :http://wp-b.com/images/2010/9/15/1284601610570.png
http://wp-b.com/size/1680x1050/166/
Obraz Pierwszyhttp://www.tapeciarnia.pl/78411_las_mgla.html.html
huehuehuheuheh :D Kocham trolować ludzi xDD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...