Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs na Win8

Wojako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z cs na win8, ponieważ gdy zainstaluje cs'a i chce go włączyć pokazuje się ikonka ładowania, jednak po chwili znika i... dupa :/ Próbowałem uruchomić w zgodności z Win Xp SP3 i Win7 ale nic nie dało, dałem go do wyjątków w zaporze, tez nic..., macie może jakiegoś cs'a który będzie działać na Win8?

Z Góry Dziękuje :]

Opublikowano

Weś ściągnij cs 1.6 z patch v7 i do tego ściągnij patch v23 ( patch v23 chodzi na każdym systemie ) mam win 8 i mi chodzi :) wydaje mi się że pomogłem :P

Opublikowano

Jednak nic.... zainstalowałem cs16full_v7.exe potem patcha v23 i dalej to samo, to próbowałem uruchomić najpierw w trybie zgodności z Win7, potem XP a na konciu zeby Windows sam zdiagnozował i sam wybrał najlepsze stawienia, nic :[

Edit

Chyba pomogło!

Zrobiłem dodatkową operacje, zostawiłem zeby cs wlaczyl się z win xp + wbiłem w Moj Komputer>Właściwości>Ustawienia zdalne>Zaawansowane>Wydajność (Ustawienia)>Zapobieganie Wykonywaniu Danych>Włacz funkcje DEP(...)>Dodaj>hl.exe>Zastosuj>Ok>Reset Kompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...