Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MCRAFT]--Server FB+Survival--Z-DODATKAMI-ZAPRASZAM

MrEnGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373284330-U803072.png

info.png

kropka.png Potwory - ON

kropka.png Zwierzęta - ON

kropka.png Piekło - OFF

kropka.png Biała Lista - ON (do godziny 20, dnia 8 lipca 2013r)

kropka.png Sloty - 10 (powiększymy,na 100%) :D

kropka.png IP: MCraft.ench.pl

Tak coś ode mnie. :D

Po co nowy taki server...?

takich serverów jest mnóstwo!

Kolejny kit, który padnie po miesiącu!

Kolejne dziadostwo, nawet nie wbijam!

Tak właśnie myśli zdecydowana wasza większość.

NIE! nasz server, to nie jest kolejny kit, który zaraz upadnie, takiego servera jak nasz NIGDZIE nie znajdziecie!A dlaczego założyłem ten server? zaraz wam wytłumacze.

Od jakichś 6-8 miesięcy łaże tak sobie od servera do servera i żaden o dziwo nie był taki, jak myślę, że powinien być. Każdy miał coś, czego nie miał inny, ale zato brakowało mu tego, co miał poprzedni, i tak cały czas.

Postanowiłem stworzyć server dla KAŻDEGO! Właśnie dlatego powstał ten server! Chcesz się pobawić w survival? zbudować bazę, gildię, zawierać sojusze, robić wojny, napadać na gildie i tego typu rzeczy?

U nas dostaniesz nie tylko to!

Dzięki wysokim wymaganiom ciężko stworzyć taką gildie, gdyż potrzeba aż

- 64 DIAX

- 64 EMERALD

- 64 TNT

- 64 SLIMEBALL

- 64 KSIĄŻKI

- 64 ZŁOTE MARCHEWKI

Samo zbieranie tych rzeczy, zapewni ci niesamowitą przygodę, dużo pracy i zajmie ci sporo czasu. na pewno. :D

Nie jesteś osobą lubiącą takie klimaty? Już zniechęciłeś się do survivalu?

NIE UCIEKAJ! Dla ciebie także coś znajdziemy!

Specjalnie dla takich osób, na naszym serverze znajdziemy takie pluginy jak m.in. Plotme, czy ChestShop oraz iConomy, które wprowadzą do naszej rozgrywki Olbrzymi pole Działek (nie pamiętam wymiarów, ale są spore) Oraz oczywiście pieniądze i SKLEPY.

Myślę, że jest to naprawde dobry pomysł, gdyż na naszych działkach spokojnie możemy handlować z innymi graczami, wystawiając ,,sklepy" w postaci skrzynek.

Tu przykład takiego sklepu.

chestshop_shop_3.png

No dobrze, zbudowałeś już olbrzymią działkę, posadziłeś drzewo, zrobiłeś ogródek, niemasz ochoty na survival. CO TERAZ!?

NIE UCIEKAJ, JESZCZE NIE!

Dla ciebie także coś znajdziemy!

Nudzi ci się? pobawiłbyś się z innymi graczami w jakieś gry? Spokojnie, do naszej rozgrywki dodaliśmy także Mob Arenę, na której stoczysz bój z Bossami oraz Sporymi ilościami Mobków!

To jeszcze nie to? Znudziła ci się MobArena, działkę masz obrobioną, a na survival niemasz ochoty?

JESZCZE NIE UCIEKAJ!

Mamy dla was także SKYBLOCK!

Na którym możecie zawierać sojusze, rozbudowywać waszą małą wyspę, wykonywać zadania, poprostu możecie się dobrze bawić!!!

Ciekawią cię zadania na SkyBlocku? , w wolnym czasie wkleję tu listę właśnie takich zadań :)

TO JESZCZE NIE TO!?

Naprawdę cie nie rozumiem, tyle rzeczy do robienia, a tobie jeszcze mało?

No dobrze, na naszym serverze będzie naprawdę mnóstwo EVENTÓW!

Między innymi

- Spleef

- Event O/X

- poszukiwacz skrzyń

I INNE!

TO JESZCZE NIE TO!?

No dobrze, dobrze, jest coś czego brakuje ci tu na serverze?

NAPISZ!

- W Komentarzu

- Na Pw

- Na Skype: Michalek42

Za niedługo rozbuduję te prezentację, ale potrzebuję troche czasu, a teraz niestety mi go brak ;p.

Wspomne także, o Automatycznym sms shopie, który wspomoże mi utrzymać server, a wam dostarczy rangi takie jak:

-Vip

-SuperVip

-MegaVip

oraz pracjemy nad innymi :)

Sms shopa dzisiaj nie gwarantuję, jeszcze sporo z nim pracy, może jutro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...