Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inne planety/życie itp co myślicie>?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że nie jesteśmy sami we wszechświecie ponieważ jest dużo różnych planet i na pewno są inni którzy nie wiedzą nawet o naszym istnieniu :D.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Po ch*j by było tyle planet? Gdzieś na pewno jest życie. Nawet na marsie kiedyś były prymitywne formy życia.

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Do ludzi może nie. Wszechświat jest na tyle ogromny, że gdzieś na pewno coś żyje, co nie znaczy że jest tak bardzo zaawansowane cywilizacyjne jak my. Nie wiemy i przez milenia się nie dowiemy.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Jest gdzieś tam jakieś życie, którego inteligencja przewyższa naszą o 150 razy. Ja bym wolał nie grzebać w tym dla naukowców, bo możemy mieć sytuację jak w Battleshipie. Zamiast próby kontaktu możemy zostać zaatakowani.

9368_gold.png

Opublikowano

Po co robiłes ten temat ? Nawet down wie ze nie jestesmy sami na swiecie. Jak dla mnie do zamkniecia

Opublikowano

Napewno jest jakies życie na innej planiecie ale tak jak up napewno by nei bylo rozwinięte tak jak my.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Jak dla mnie to kompletna bzdura, w którą wierzą tylko ludzie kótrzy naoglądali sie za dużo filmów s-f

Opublikowano

Szczerze ? Sam nie wiem co mam o tym myśleć. Jedni mówią, że życie pozaziemskie istnieje i ma się dobrze inni po prostu obalają mity. Powiem tak, póki nie zobaczę to będę sceptyczny.

Opublikowano

Świat jest za duży dla tych nikczemnych stworzeń jakimi są ludzie.. Na pewno coś istnieje, jest tego od cholery żeby 1 planeta miałaby tylko życie..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Miliardy planet w Drodze Mlecznej, następne miliony/miliardy w innych galaktykach których są miliony/miliardy więc myślę, że tak , może istnieć życie pozaziemskie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...