Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo ważny problem

Ania741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od samego początku jak zaczęliśmy uprawiać sex z moją wtedy jeszcze nie żoną, pojawiły się takie zabawy, że nawiała mnie czasami abym zrobił sobie sam. Raczej zawsze sądziłem, że z jej lenistwa. Czasami to zrobiłem, czasami nie dawałem się namówić. Generalnie nie było to normą, raczej od czasu do czasu, tym bardziej, że jak ją namawiałem to jakoś unikała tej zabawy, choć nie powiem parę razy było fajnie. Po ślubie coraz rzadziej bawiliśmy się we wspólne onanizowanie. Czasami przy seksie owszem, ale żeby tak od początku do końca to raczej umarło śmiercią naturalną. Teraz po kilkunastu latach małżeństwa od paru ostatnich lat onanizuję się przy żonie panowie polecam powoduje to, że nie muszę już tak często w ukryciu się zaspokajać jak żona nie ma ochoty. Często jak nie ma ochoty wtula mi się w ramiona, a ja nakierowuję jej rękę na mojego małego. Czasami popieści, ale jak nie ochoty to jej się po prostu kompletnie nic nie chce. Jeśli to wyczuję to przesuwam jej rękę na jajuszka, a sam zaczynam się bawić Wackiem. I choćby nie wiem jak była zmęczona czy śpiąca to zawsze wyczuje ten ostatni moment i pościska mi jajka. Bywa, że gdy zasypia, to jeszcze masuję ją po plecach, pupci, ale nigdy nie tam dalej, bo tego w tym momencie nie lubi. Masując ją tak czasami siadam na niej delikatnie a drugą ręką bawię się małym aż wytrysnę na jej plecy. Nigdy nie dała mi odczuć, że robię coś złego. Uśmiecha się tylko i jak posprzątam to zasypiamy wtuleni. Najbardziej lubię się onanizować jak każe mi to zrobić, jak za starych dobrych lat ale to zdarza się niestety rzadko. Myślę nawet ostatnio, żeby ją o to poprosić, ale to już nie będzie to samo. Zdarzyło mi się kiedyś, że leżeliśmy sobie w łóżku wieczorem ona z książką ja napalony i dowiaduję się nagle, że nic z tego bo ma okres. I tak leżeliśmy sobie ona zaczytana, a ja tak delikatnie powolutku sobie pieściłem małego. Wyczula to i tylko lekko pogłaskała mnie po nodze nie dotykając nawet moje małego. Odebrałem to jako pozwolenie i pojechałem na całego było świetnie - naprawdę. Jak skończyłem, popatrzyła tylko i przyniosła mi coś do powycierania mojego brzucha i poczekała chwilkę zgasiła światło i przytuleni zasnęliśmy. Niby sam sobie zrobiłem a czułem się jak po dobrym seksie.

Oczywiście onanizowanie się przy mojej żonie nie jest normą seksualną w naszym łóżku i dlatego tu właśnie pojawia się problem z samotnym zaspokajaniem się. Gdybym za każdym razem jak mam ochotę a ona jej nie, spuszczał się przy niej to byłbym w jej oczach niezłym zbokiem i dlatego właśnie szczęśliwi w związkach faceci to po prostu robią. Można by powiedzieć, że z miłości do swoich kobiet, żeby ich nie martwić i być może przez to właśnie trochę uszanować, żeby nie czuły się jak dzi**i które służą facetom tylko do jednego. Często panie które chcą być opoką dla swych facetów, piszą na forach, że jak ma taką potrzebę to czemu nie przyjdzie do nich jakoś mu tam zawsze dogodzą. To nie jest tak. Ja osobiście, pełną satysfakcję seksualną osiągam w seksie z kobietą, ale nie można ciągle przychodzić i miałczeć, że ma mi tylko spuścić, żeby się tylko trochę rozładować, czyż nie drogie panie......

Co mam zrobić, żeby zechciała mi go popieścić?

Opublikowano

Marny troll, taką marną historię widziałem cztery lata temu na forum interii xD

Opublikowano

Hahaha... Co to kurwa poradnia ? Do seksuologa a tak to ci i tak baba go nie popieci -_- -L-

Opublikowano

A co my eksperci jesteśmy ??? Żona ci go nie popieści i tyle bo nie ma ochoty . To tak jak przenieść 2 razy w to samo miejsce 2 tony cegieł . Chciało by ci się 2 raz ?

Opublikowano

wstydzę się iść do seksuologa. Więc pytam się was

Masz 46 lat i się wstydzisz. Trollów na tym forum tępimy.

Opublikowano

Najlepiej jak byś napisała na jakieś bardziej doświadczonej stronie ponieważ tutaj jest forum o grach a nie o poradach seksualnych.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Pięknie opisany problem, ale niestety trolli karmić nie będziemy. Od takich spraw są specjalistyczne fora oraz wykwalifikowani specjaliści.

~close

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...