Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Podbudować Pewność Siebie?

Deemer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien kłopot... W szkole jest pewna dziewczyna (podoba mi się) i chciałbym do niej jakoś zagadać, ale... boje sie -,-

Niech ktoś pomoże jak podbudować pewność siebie... Będę bardzo wdzięczny :]

Opublikowano

Idź się utop.

Myślisz że internet podbuduje Twoje "wewnętrzne ja" -.-?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

podam Ci pewna strone na ktorej mozesz znalezc odpowiedz, bo tutaj jest wiekszasc dzieci albo jakichs ulomow ;P

www.beztabu.com

powodzenia :]

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

Idź się utop.

Myślisz że internet podbuduje Twoje "wewnętrzne ja" -.-?

Chciałem jakiejś porady, a ty mi jej nie dostarczyłeś.. =/

Opublikowano

podam Ci pewna strone na ktorej mozesz znalezc odpowiedz, bo tutaj jest wiekszasc dzieci albo jakichs ulomow ;P

www.beztabu.com

powodzenia :]

dobre forum, naprawde polecam, sam kiedys z niego korzystalem.

Ja najczesciej podrywam laski jak jestem wciety, wtedy mam dobry bajer i duza pewnosc siebie :lol:

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Chciałem jakiejś porady, a ty mi jej nie dostarczyłeś.. =/

Dostarczyłem Ci swoistej porady - idź i to zrób. Carpe diem.

I to jedyna sensowna rada jaką ktoś może otrzymać.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Najłatwiej powiedzieć "nie sraj się, zrób to!"

Ale trzeba postawić się na np. moim miejscu z pytaniem "ale co będzie jak wyśmieje mnie prosto w twarz przy znajomych :O". Zawsze jest taka myśl i to ona nie daje mi spokoju (szczególnie że mieszkam w małym mieście, gdzie 1 osoba się dowie do all wiedzą...)

Opublikowano

Najłatwiej powiedzieć "nie sraj się, zrób to!"

Ale trzeba postawić się na np. moim miejscu z pytaniem "ale co będzie jak wyśmieje mnie prosto w twarz przy znajomych :O". Zawsze jest taka myśl i to ona nie daje mi spokoju (szczególnie że mieszkam w małym mieście, gdzie 1 osoba się dowie do all wiedzą...)

Ok, zrobisz to i Cię wyśmieje.

Takiej chcesz dziewczyny? To musisz być zdrowo... ekhem.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
"ale co będzie jak wyśmieje mnie prosto w twarz przy znajomych :O"

rotfl

proste pytanie, prosta odpowiedź... Powiedź jej co myślisz gdy będziecie sami ^^, przynajmniej uwagę skupi wyłącznie na tobie.

368216.png

Opublikowano

"Połykaj" ją wzrokiem :P co ją bedziesz widział patrz sie na nią a najlepiej w oczy i sama zagada ;). Ale pamiętaj gapisz sie, nie odwracaj wzroku jak na ciebie spojrzy bo wtedy przegrałeś ;].

Ja tak miałem z jedną laską z 2 tech, ale nie to że mi sie podobała ,mam na komie 3 filmiki z nią (ich treść zachowam dla siebie) ,atakowałem ją wzrokiem oczy-oczy i odtwarzałem w głowie film. Sama podeszła i zagadała ocb ;]

2006-2010

Opublikowano

Dzięki za rady (dobre są), na niektóre bym naprawdę nie wpadł :O

Spróbuje do niej zagadać jak najszybciej ją zobaczę, czy to w szkole, czy na podwórku.

Jeszcze raz thx i pozdrawiam

Opublikowano

Pamietaj zeby pierw sie umowic na jakies spotkanko i jak juz pisali nic na sile :D powoli az do celu.

everythingfou - sprawdź to.

Gość Mounthains
Opublikowano

Ok, zrobisz to i Cię wyśmieje.

Takiej chcesz dziewczyny? To musisz być zdrowo... ekhem.

Zostaw mojego kuzyna w spokoju! Każdy chce i musi radzić sobie sam ^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

stary nigdy nie bierze się dziewczyny z np tej samej szkoły ... nie potrafie ci wytłumaczyć czemu ;d tak mi kiedyś babka powiedziała xD

s1ng5f.jpg
Opublikowano

nie czaje tego że się boisz podejść do jakiejś laski - a co ty jakiś inny jesteś ( tu się nie obrażaj ) - jak masz wszystko na miejscu do podbij do niej i zagadaj o czymkolwiek , a jak boisz się że ciebie wyśmieje przed kolegami czy jakoś tak to nie podchodź do niej w szkole a poza nią, jak będzie szla do domu .

Swoją drogą daj namiary wpadną do twojej budy i sam z nią zagadam :lol: :lol: :lol:

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

A teraz popatrzcie na datę. Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Ktoś się pobawił w górnika fakt ale ale tekst dordo12 godny propsa :D

PS. Autorze tematu i jak wyrwałeś tego lachona czy nie ? :P

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...