Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft PVP - Strefa ? Co to jest ?

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jakoś od tak niedawana oglądam znanych graczy pvp polskich w minecraft.

Chodzi tu o Scream,Aspyra,Freeze oraz OwcaPVP.

Próbowałem się w to pobawić i wychodzi mi nieźle.

Jednak, przyszedł taki dzień w którym koleś mnie jechał jak chciał. Uznawałem to za lagi/cheaty , on jednak powiedział że to strefa..

Co to jest ta Strefa ? Jak ją robić ?

Znawca
Opublikowano

Strefa to bieganie wokół gościa i ciągłe atakowanie go, tak, że on nie zadaje ci żadnych obrażeń, nie umie cię trafić.

Pozdrawiam

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Strefa to bieganie wokół gościa i ciągłe atakowanie go, tak, że on nie zadaje ci żadnych obrażeń, nie umie cię trafić.

Pozdrawiam

Źle mu mówisz.

Strefa to jest zadawanie przeciwnikowi obrażeń, a on w tym czasie nie może cie dotknać. Ty widzisz że bijesz go z 2-3 kratek a on widzi ze z 7.

Pewnie jak zauważyłeś to on cię ciągle bił a ty go nie mogłeś wydawało ci się że jest za bardzo oddalony od ciebie.

Opublikowano

Strefe wykonujesz spamiąc czyli bagując sprinta :), dzięki temu odpychasz przeciwnika dalej i zadajesz mu więcej damage, żeby dobrze wykonywać Strefe musisz robić uniki itd.Najlepiej jest sobie trochę poćwiczyć, żeby wykonywać ją dobrze :).

Opublikowano

Biegniesz na kogos ze sprintem zadająć mu obrażenia. Jeżeli widzisz, że jest daleko od Ciebie dalej sprintujesz. CHodzi w tym o to, aby cały czas sprintować i jak jest daleko od Ciebie to skakać na niego, bo wtedy zadajesz mu "kryty", co odbiera mu 1 serce.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...