Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Gca Kiedy?

grzes1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyszedł i wg mnie w najbliższym czasie nie wyjdzie.

A jak wyjdzie to na bank po paru minutach będzie na MPC :)

//

Odpowiedź udzielona - CLOSE PLS

Opublikowano

Przyłanczam się do Daxer92. Nie wiadomo kiedy wyjdzie, nie wiadomo czy wogóle wyjdzie. Jak byś przeczytał temat "Już dziś nowy GCA" to byś się nie pytał.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

WICIE CO GCA 1.2.7 TO JUZ DAWNO BYL

Był GCA 1.2.6

a nie GCA 1.2.7

jak juz to moze sobie nawe zmieniles ale co z tego?? -,-

a co do nowego gca to tak jak mowili koledzy...

nie wiadomo nic na jego temat

ostatnio ktos tu pisal ze będzie nowy GCA ale z kąd on moze wiedziec??

moze jeszcze powie ze Gordon i inni to jego ziomy :D;p

Opublikowano

Pisali na forum Gordona, że będzie GCA 1.2.7 (w dniu 31.12.2009) bo sam nawet czytałem ten topic, ale jak widać robią wszystkich w ch** =[

Opublikowano

Na forum gordona jest takie odliczanie do 1,000,000 I mowia ze jak bedzie ml to bedzie Gca  :(( 

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Widać poziom inteligencji użyszkodników tego forum.

W drugim poście odpowiedź,50% reszty to SPAM.

"Przyłanczam się do Daxer92. Nie wiadomo kiedy wyjdzie, nie wiadomo czy wogóle wyjdzie. Jak byś przeczytał temat "Już dziś nowy GCA" to byś się nie pytał." <zabiłeś mnie,i to bardzo okrutnie.

Proponuje usunąć temat żeby im liczba postów spadła :P

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Był GCA 1.2.6

a nie GCA 1.2.7

jak juz to moze sobie nawe zmieniles ale co z tego?? -,-

a co do nowego gca to tak jak mowili koledzy...

nie wiadomo nic na jego temat

ostatnio ktos tu pisal ze będzie nowy GCA ale z kąd on moze wiedziec??

moze jeszcze powie ze Gordon i inni to jego ziomy :D;p

1.2.7 był na 100%, przecież sam na nim hackowałem i za niego bana dostałem....

Opublikowano

1.2.7 był na 100%, przecież sam na nim hackowałem i za niego bana dostałem....

Nie było może miałeś tylko w nazwie 1.2.7, a tak wogole sądzę, że ten temat już do zamknięcia bo już wszystko wyjaśnione. :rolleyes:

POMOGŁEM? DAJ 5!

kuba1994.png

NIE JESTEM MANIAKIEM GRAM DLA PRZYJEMNOŚCI ;)

Opublikowano

na stronie gordona , gordon i jego ziomy , a gordon to kobieta .... xD

niby miał być razem ze stronką , moderatorzy stronki gordon mi mówili ;/

hardcore.jpg

Opublikowano

Jakaś podróbka pewnie to 1.2.7 dałeś się złapać na jakieś gówno co się nazywało pewnie Gołdon CH 1.2.7 i tera spamujesz na forum że dostałeś bana za hacka który istnieje tylko u ciebie w łepku.

Opublikowano

WICIE CO GCA 1.2.7 TO JUZ DAWNO BYL

2. Zakaz Spamowania. Posty niedotyczące tematu lub bezmyślne i niemające sensu podchodzą po Spam.

6. Zakaz Wprowadzania innych w Błąd.

13. Brak znajomości regulaminu w żadnym wypadku nie usprawiedliwia jego złamania.

hardcore.jpg

Opublikowano

LadyBearker:

"2. Zakaz Spamowania. Posty niedotyczące tematu lub bezmyślne i niemające sensu podchodzą po Spam.

13. Brak znajomości regulaminu w żadnym wypadku nie usprawiedliwia jego złamania."

(nie wiem jak zacytowacwiec zrobilem tak jak jest) ty spamujesz na okroglo i wyzywasz mnie na kazdym krogu wiec nie upominaj innych. to pylo po pierwsze.

po 2

Solarze12:

"Jakaś podróbka pewnie to 1.2.7 dałeś się złapać na jakieś gówno co się nazywało pewnie Gołdon CH 1.2.7 i tera spamujesz na forum że dostałeś bana za hacka który istnieje tylko u ciebie w łepku."

Łebek to moze ty masz... Replite 13 zalozy temat ,,GCA 1.2.7" a skoro ty doloczyles dosyc niedawno wiec nie widziales tego tematu wiec nie mow ze nie bylo jak byl...

Po 3

Dochodze do sedna tego po co napisalem ten post: Dajcie stronke gordona (nie chiałem zakladac nowego topicu)

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

LadyBearker:

"2. Zakaz Spamowania. Posty niedotyczące tematu lub bezmyślne i niemające sensu podchodzą po Spam.

13. Brak znajomości regulaminu w żadnym wypadku nie usprawiedliwia jego złamania."

(nie wiem jak zacytowacwiec zrobilem tak jak jest) ty spamujesz na okroglo i wyzywasz mnie na kazdym krogu wiec nie upominaj innych. to pylo po pierwsze.

po 2

Solarze12:

"Jakaś podróbka pewnie to 1.2.7 dałeś się złapać na jakieś gówno co się nazywało pewnie Gołdon CH 1.2.7 i tera spamujesz na forum że dostałeś bana za hacka który istnieje tylko u ciebie w łepku."

Łebek to moze ty masz... Replite 13 zalozy temat ,,GCA 1.2.7" a skoro ty doloczyles dosyc niedawno wiec nie widziales tego tematu wiec nie mow ze nie bylo jak byl...

Po 3

Dochodze do sedna tego po co napisalem ten post: Dajcie stronke gordona (nie chiałem zakladac nowego topicu)

Nie Spamuje tylko zwracam uwagę ;)

a wyzywam cie bo mam powody ...

"nie mow ze nie bylo jak byl..." temat był , ale hack to była jakaś podróba i to wcale nie był GCA o_O

dlaczego się na ciebie uwziąłem ? bo piszesz jak byś miał 6 lat , i po prostu wkurwiasz ...

hardcore.jpg

Opublikowano

LadyBreaker to ze robie bledy to nie znaczy ze jestem 6-cio latkiem. Mam 15lat i wydaje mi sie ze tylko tobie przeszkadza to ze chce komus pomoc. Pszac posty typu ,thx" lub ,, to nie wiem co zrobic" ,,Przyda sie" nie pomagasz ani nie poprawisza innych lecz spamujesz. Na moim profilu napisales ,,zbanujcie tego pedła" a za uzasadnienie podales ,,Bo temu" jakos nikomu tutaj do tej pory nie przeszkadzalem. Wiec prosze ogranicz sie tylko do pisania postow poczebnych. Ta uwage zwracam do wszystkich uzytkownikow... Gdyz dy otwieram temat mam watpliwa przyjemność czytania bezsesownych postow (ok 90%)

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

Ja pisałem z gorszymi błędami niż ty ale tera używam wykrywajki błędów z mozilli i piszę lepiej xD (za błędy dostałem ban na forum o stalkerze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...