Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Schemat Banshee

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem schemat banshee i uciszony, że będę miał nową postać wchodzę w warsztat i ku mojemu zdziwieniu trzeba jeszcze kilka elementów zdobyć. Są to: hełm, powłoka i ogniwo orokin. I tu moje pytanie... Gdzie owe przedmioty znajdę ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Na obronie bo to postać do obrony :)

Sorry bo nie wiem ale podaj mi na PW swój nick na waframe lub najlepiej skype bo znam kolege co zna sie dobrze na warframe.

Opublikowano

itemy potrzebne do ulepszenia klasy można wydropic z bossow albo z alarmów pod znakiem pytajnika "?"

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

Mam pytanie co do tych poszczególnych części Banshee. Jeżeli trzeba zdobyć hełm,powłoke i system to na jakieś konkretnej planecie czy może być to obrona na jakiejkolwiek? Z góry dziękuje za odpowiedź

Opublikowano

Różnie można dropnąc można kupić można wymienić najczxęściej wypadaja z bossów

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Wypada to z bosa na 2 dostępnej planecie po prawej bodajże Merkury. Nazywa się capitan ... aby do niego dojśc na Merkurym kierujesz się w dół a potem w lewo, przy najbliższym rozgałęzieniu :)

Opublikowano

Schematy części do Banshee wypadają z :

Hełm:Obrona Najczęściej dropi na Xini na Eris (zazwyczaj jako nagroda za 5 lub 10 fale)

Powłoka:Najazd Najczęściej dropi na Mprime na Merkurym, jako nagroda za ukonczenie misji.

Systemy:Infiltracja, Zauważono zwiększoną szanse na drop na mijsji Vesper na Venus, jako nagroda za ukończenie misji

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...