Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział] CubeWorld

reevo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaledwie 5 dni temu premiere miała gra CubeWorld (w wersji alpha) , 5 dni temu tak - ale osób gra w nią od groma poradników również można do niej robić od groma - Wikie nie sa jeszcze uzupełnione informacjami a co za tym idzie wiele osób będzie szukać odpowiedzi na nurtujące ich rzeczy związane ze światem CubeWorld , w gre grają juz prawie wszyscy polscy lets playerzy którzy wczesniej grali lub graja w Minecrafta na przykład PolskiPingwin , Masterczulek czy MultiGameplayGuy a co za tym idzie gra przybrała ( i przybiera na popularności) bardzo szybko co będzie korzystne i dla forum no i dla samego dzialu który mam pewność że nie będzie pusty od tematów i postów.

https://picroma.com/cubeworld

Pozdrawiam , Reevo.

Opublikowano

Dział nie popularny ale na forum by napewno zdobył popularność, po to są działy by ludzie interesowali się nimi i jeśli chcieli to grali. Każda gra może kogoś z nas zainteresować i będzie stawać się coraz bardziej popularna. Jestem na tak chociaż była taka sugestia,sam ją pisałem i niestety nie powstał dział

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Dział nie popularny ale na forum by napewno zdobył popularność, po to są działy by ludzie interesowali się nimi i jeśli chcieli to grali. Każda gra może kogoś z nas zainteresować i będzie stawać się coraz bardziej popularna. Jestem na tak chociaż była taka sugestia,sam ją pisałem i niestety nie powstał dział

Ja jeszcze dodam że prosiłeś o dodanie poddziału S4 League administracja dodał i zobacz jaki ruch :

http://prntscr.com/1ehn2z

prawie zerowy i dział tylko stoi a patrz na dział neverwinter dodali i już jest jakiś tam ruch wątpię żeby Cube World miało więcej zainteresowania niż S4 League tyle z mojej strony.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja jeszcze dodam że prosiłeś o dodanie poddziału S4 League administracja dodał i zobacz jaki ruch :

http://prntscr.com/1ehn2z

prawie zerowy i dział tylko stoi a patrz na dział neverwinter dodali i już jest jakiś tam ruch wątpię żeby Cube World miało więcej zainteresowania niż S4 League tyle z mojej strony.

Ja dodam że jesteś zacofany i to mocno. Przykładowo podam pewne forum o Cube World o tej godzinie ruch :

kxxi.jpg

Pozdrawiam tych co mówią że gra nie będzie miała życia na forum, a i dodam jeszcze że gra ma parę dni dopiero :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...