Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]dmg hack nostale

qaz123wsx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy jestem bo widzialem jak nupek 20lvl bil po 3k ze spacji bez sp ;p

Nie ma hacków, a co do tych 3k ze spacji to jest nie możliwe (jako normalne eq lub coś). Ewentualnie to jakieś buffy/dobre eq lub inne rzeczy, a posiadając morale od warka na 1lvlu możesz nawet bić po 100 ze spacji.

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Opublikowano

Ja na 1lvl nupkiem biłem po 1k, to normalne :D Pewnie miał aurę od kogoś i dobrą broń.

Opublikowano

Jest to możliwe. Załóżmy, że masz wróżkę ognia 110% (80% + dopalacz) + Błogosławieństwo Ognia (RED MAG) + Wilk (WK) = 1,5k ze spacji na 1lv

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@Kubaman

Troszke więcej, Bo nie podliczyłeś dmg broni na 1 lvl. Na wrozce ognia 26 % i buffie reda biłem po 800 dmg.

@topic

Zwiększyć obrażenia możesz poza bronią tylko buffami. Najlepiej tymi "elementowymi" od maga, oraz wilkiem Fóka

1385975953-U914647.png

Opublikowano

buff od holly/wk/cruss daje sporo ataku na poszukiwaczu, taki jakby bug bo z samym buffem holly może bić po 1k.

69 postów :D

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Nie ma zadnego dmg hacka i nie bedzie mam nadzieje . Pewnie mial dobra wrozke eq i buffy od wk lub holly

signature5y.png

Opublikowano

Ja osobiście nie znam działającego dmg hacka do NosTale :) Jeśli masz dobrą wróżkę i bf'a pod tą wróżkę (np. wróżka wody - niebieski mag | wróżka ognia - czerwony mag) + wilk być może i można walnąć 3k na tak niskim lvl'u :)

Opublikowano

Niema takiego hacku i raczej nie będzie, było by to bez sensu.

Powiedzmy 1lv Poszukiwacz walił by z pałki u0 +0 15k. -_-

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...