Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kreator Resetowania Hasła ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka moi rodzice blokneli mi kompa mam dwa konta jedno to admin drugie to ja. Admin ma nieograniczone a ja mam ograniczone oba strzezone są hasłami. A więc mam pytanie kreator resetowania hasła Służy do zresetowania i wpisania nowego czy on powie nam jakie jest hasło. I tam mi sie wyswietla WŁÓŻ DYSK RESETOWANIA HASŁA !?!? to moze byc jakis pendrive ?! Czy co bo nie czaje ;-)

Opublikowano

Może spróbuj napisać program który wyświetli okno wybierania konta (to jak startuje komputer i wybiera się konto). Można pod inputa (pole do wpisywania w tym wypadku hasła) zrobić keylogger :) Poucz się AutoIta, bo tam najłatwiej. Grafikę zrobisz poprzez SS.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczy włączyć komputer w trybie awaryjnym i na żadnym profilu wtedy nie ma hasła.

Tryb awaryjny włączysz naciskając kilka razy przycisk włączania komputera, ewentualnie reset.

536061453511031953381.png

Opublikowano

Wystarczy włączyć komputer w trybie awaryjnym i na żadnym profilu wtedy nie ma hasła.

Tryb awaryjny włączysz naciskając kilka razy przycisk włączania komputera, ewentualnie reset.

Oj grubo się mylisz - lepiej nie wypowiedzieć się, niż palnąć głupotę.

Pobaw się Kon-Boot (lub pobierz i zbootuj sobie Hiren's Boot - tam jest cały zestaw narzędzi do takich zabaw)

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...