Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniałem Hasła !

LechFuckYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zapomniałem hasła do starego konta !

A co najgorsza zapomniałem moje stare hasło,

do e-maila.

O przypomnienie hasła do e-maila zostaje mi tylko wysalać

wniosek że to moje konto.

Mi najbardziej zależy na tym koncie w metku.

I czy była by taka inna możliwość o przypomnienie hasła do konta w metku ?

Dziękuje z góry i pozdrawiam !

Opublikowano

Niby możesz pisać do supportu że to twoje konto ale pewnie i tak ci nie podadzą bo nie mają 100% pewności ; )

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Haseł do żadnych kont ci nie podadzą, tym bardziej do maila.

Może masz tam jakieś pytania, telefony, maile alternatywne.

Opublikowano

Jezeli znasz całą historie swojego konta czyli kiedy doladowywales SMy , kiedy konto zostalo. stworzone , czy kiedykolwiek bylo banowane itp. to napisz do supportu.

Warto sprobowac.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Przypomnij hasło do e-maila następnie jak już odzyskasz do niego to przypomnij hasło do konta w metin2.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1. Czy adres e-mail został skasowany z powodu nieaktywności?

2. Czy jesteś jedyną osobą, która ma dostęp do konta w grze?

3. Czy znasz datę rejestracji konta w grze, na jaki adres zostało konto zarejestrowane?

4. Czy były dokonywane zmiany e-mail na koncie gry, jeśli tak to kiedy i jaki był poprzedni adres e-mail?

5.Czy posiadasz dostęp do poprzedniego adresu e-mail?

6.Czy były dokonywane zmiany hasła na koncie, jeśli tak to kiedy?

7.Czy były na koncie/postaci aktywne bonusy np. pierścienie doświadczenia? Jeśli tak to jakie i kiedy wygasły?

8. Czy konto otrzymało kiedykolwiek blokadę za złamanie zasad gry Metin2Pl?

9. Czy na koncie były doładowywane Smocze Monety,jeśli tak to kiedy po raz ostatni konto było zasilone Smoczymi Monetami i jaką metodą płatności?

10. Czy na koncie były dokonywane zakupy z ItemShop? Jeśli tak jaki to był przedmiot?

11. Proszę podać nazwę firmy obsługującej Twój internet (jeżeli posiadasz kilka dostępów- podaj wszystkie )

12.Czy jest coś o czym możesz wiedzieć o koncie czego nie wiedzą osoby trzecie? (straty w punktach skili ,małżeństwa,zdarzenia z poprzednich miesięcy gry)

Dostaje taką serie pytanie i muszę odpowiedzieć ! mam tylko problemy z kiedy to wszystko było.

Później napisze czy mi się udało odzyskać hasło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...