Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CoD.

SeQu25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosto z mostu. Dostałem bana w CoD black ops ponieważ gość z teamu cheatował na zombie.Czy mogę jakoś dostać unbana? było to dawno ale mnie naszła chęć na bo :)

76561198033711010.png

Opublikowano

Właśnie spojrzałem na Twój profil steam. Widnieje na nim zarejestrowana blokada VAC. VAC nie działa w single player czyli w zombie też nie. Cheatowałeś na multi teraz szukasz u nas pomocy jednak już za późno. Pisząc takie bzdury do niczego nie dojdziemy. Zombie powinno Ci działać.

btw. Nie masz szans na unbana w trosce o Twoje szlachetne palce nie radzę pisać nawet do supportu.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

No jak wchodzę na multi to pisze że sprawdź połączenie a jak na zombie to perfidnie że mam bana.

76561198033711010.png

Opublikowano

Używałeś WH lub WH z aimbotem, przez co dostałeś bana NA VAC również wykryto u Ciebie za duże K/D więc zbaniowano cie manualnie. Nawet, gdyby np. Steam zechciał Cie odbanować to nic bt nie dało bo masz bana od Treyarch.

76561198010916883.png

Opublikowano

Za niekoniecznie wysokie ale za np. zbyt dużą ilość fragów na danej mapie w grze multi i zależnie od trybu. Jak wykręcisz kilka razy staty 20:0 to wykazuje że grasz na cheatach niezależnie od VACA.

76561198010916883.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...