Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Otrzymany dmg

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko mam, gram sobie Hecarimem, wbijam się i nagle z dupy taki kurweski dmg oberwałem że padłem nim zdążyłem zultować.

No to patrzę skąd taki dmg:

53324816549475247170.jpg

Jak oberwałem według tej rozpiski coś ponad 1.5k obrażeń to jak do chuja padłem przy 4k hp?

Jak to działa? Może o czymś nie wiem ;x

Opublikowano

Jeżeli zabiły cię ponad 3 osoby to po prostu nie będzie napisane reszty.Więc zapewne był tu pantheon-bo zabił,Fizz-dmg fiora-nie wiem czemu xD

76561198033711010.png

Opublikowano

Moim zdaniem to chyba ten twój Thornmail tutaj podziałał, ale nie jestem pewien (To Heca, większy mov speed - większe AD, może to coś właśnie z Thornmailem). Nie jestem pewien, raczej by było napisane.

,,Jeżeli zabiły cię ponad 3 osoby to po prostu nie będzie napisane
reszty.Więc zapewne był tu pantheon-bo zabił,Fizz-dmg fiora-nie wiem
czemu xD'' - Z tego co wiem, to pokazuje 3 pierwszych, którzy zadali NAJWIĘCEJ obrażeń (pewnie z tych 5)...

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

miałeś 1.3 albo 1.7k HP w momencie, kidy cie focusowali we 3 więc po jednym skillu i auto ataku i leżysz ;)

jesli bylo 1.3 to z tych zadanych co widać to chyba leżysz na moje oko ^^

Hejo

Opublikowano

Teoria zabicia w pięciu odpada. W opisie śmierci są wyświetlani: po środku killer a po bokach 2 asysty z największym zadanym dmg spośród innych asyst. Co za tym idzie dwaj inni bijący ciebie musieli zadać dmg równy lub mniejszy od tych którzy są wyświetleni. Skoro więc Fizz i Fiora nie przekroczyli 500 dmg, to inni też nie przekroczą. Łącząc to wszystko 4k na pewno nie wyjdzie.

Moim zdaniem po prostu byłeś ranny (ok. do połowy hp) gdy wbiłeś w teamfight - np. mogli cię poke'ować zanim wbiłeś do teamfighta tyle że dmg się "przedawnił" i dlatego go może nie być na liście.

Opublikowano

Teoria zabicia w pięciu odpada. W opisie śmierci są wyświetlani: po środku killer a po bokach 2 asysty z największym zadanym dmg spośród innych asyst. Co za tym idzie dwaj inni bijący ciebie musieli zadać dmg równy lub mniejszy od tych którzy są wyświetleni. Skoro więc Fizz i Fiora nie przekroczyli 500 dmg, to inni też nie przekroczą. Łącząc to wszystko 4k na pewno nie wyjdzie.

Moim zdaniem po prostu byłeś ranny (ok. do połowy hp) gdy wbiłeś w teamfight - np. mogli cię poke'ować zanim wbiłeś do teamfighta tyle że dmg się "przedawnił" i dlatego go może nie być na liście.

patrz na dół ramki

1340 (+396) obrażenia w 1.24 sekunda(y)

co oznacza , że 1340 dostał tego co jest wyświetlone a 396 w inny sposób

z 4k hp musiało zostać zbite do 1.7k, odczekać chwile (czas po którym można zrobić execute) i leżysz

Hejo

Opublikowano

Jak tam wbiłem z full hp, prosto z respa.

To był TF a nie łaskotanie więc nie ma mowy o pokowaniu

Opublikowano

Pewnie bug graficzny; watpie ze fiora bije 70 z ulta. A jak tak ti wspolczuje . :)

Nie bug xD ona mnie lekko drasnęła tym ultem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...