Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dużo osób gra na triadorze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,czy mógłby ktoś mi napisać ile mniej więcej osób gra na triadorze? Bo mi zalezy na dużej ilości graczy, i nie wiem czy opłaca mi się pobierać.

Opublikowano

Dość dużo gra osób. Co tu więcej powiedzieć? Nie da się określić ile osób, bo nie ma licznika -.- Ściągnij i sam się przekonaj, tak będzie najlepiej.

Opublikowano

Dość dużo gra osób. Co tu więcej powiedzieć? Nie da się określić ile osób, bo nie ma licznika -.- Ściągnij i sam się przekonaj, tak będzie najlepiej.

To na chuj się odzywasz jak nie wiesz naprawdę ile gra.

Gra do 1,5k, były chwile gdzie było nawet 1,7k teraz mniej.

Opublikowano

Na serwerze gra w tej chwili około tysiąca osób. Aczkolwiek fabuła tego serwera nie ma nic związanego z metinem (w Chinach nie było czarnoksiężników o.O ). Na dzień dzisiejszy najlepszym hardem jest Balmora.pl. Nie przejmuj się opiniami jakichś szczurów [czyt. isamu]. Nie ma żadnych dowodów na to, że okrada ludzi, to są tylko pomówienia!

Polecam i zapraszam.

Opublikowano

W czasie eventów jest 1500-1600, a tak normalnie to 1000-1200.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...