Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Wstążka

nojs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie wstążki i takiej innej ramki.

Otóż tak, po jednej grze Jax'em (wygranej, staty 17/2) dostałem 3 Honory i w następnym meczu miałem już wstążkę (żółtą) i tą trochę inną ramką.

Dziś wszedłem na LoL'a i pokazała mi się taka wiadomość (Zostałeś uznany za jednego z najbardziej [i tu nie pamiętam co było] w League of Legends).

http://www.lolking.net/summoner/eune/36416138#history

- trzeci mecz od góry. Mecz z przed 2 dni.

Mój honor wygląda tak:

0rnf.png

Więc za co ta wstążka? I dla czego taka ramka?

Przepraszam, ale nie jestem bardzo doświadczony i nie wiem.

Z góry dziękuję i pozdrawiam. Nojs

Opublikowano

Ramki nie dostajesz za te punktry, one były jako prezen w sezonie 3 i odźwierciedłały twoje elo w sezonie 2.

A wstążke dostałeś dlatego ze otrzymujesz dużo i systematycznie punkty.

Opublikowano

Nie wiem do końca jak to jest z tymi wstążkami bo gadałem w grze z polakiem i napisał mi, że jak się dostanie od całej drużyny honory to się to dostaje, a sam mam ponad 70 w każdej kategorii i tego nie mam :)

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Nie wiem do końca jak to jest z tymi wstążkami bo gadałem w grze z polakiem i napisał mi, że jak się dostanie od całej drużyny honory to się to dostaje, a sam mam ponad 70 w każdej kategorii i tego nie mam :)

Niestety w taki sposob nie dostaje sie wstazki.

Nie ma min. progu by dostac wstazke, wszystko zalezy od czestotliwosci dostawania honorow imo.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Autor tematu:

Wstążkę dostałeś w kategorii "przyjaciel" za dobrą grę i przyjazne nastawienie(wg. Graczy). Kolor żółty jest wg. mnie najlepszym wyróżnieniem wśród trzech wstążek(żółta, zielona, czerwona i błękitna).

Ramka jest w zestawie za wstążkę, którą dostałeś.

Jeśli po X czasu stracisz ramkę i wstążkę, oznacza że:

- zbyt mało otrzymywałeś punktów nagradzania

- licznik został zresetowany w skutek ostrzeżenia, bądź dostania bana

- dostałeś zbyt wiele raportów, które okazały się słuszne, a niekoniecznie dostałeś za nie bana.

Kamillo112:

Ramki nie dostajesz za te punktry, one były jako prezen w sezonie 3 i odźwierciedłały twoje elo w sezonie 2.

Każda wstążka ma ramkę, jednakże inną niż za rankedy.

Ramka ma kolor "drewniany" i jest lekko grubsza od tradycyjnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...