Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam pytanie: jak robie wiadro i w pewnym momencie butelka juz jest prawie cala wyjęta to co zrobic zeby móc znowu butelke opuscic na dól a dym nie wyleciał tylko zgęstniał? Chodzi o to zeby całe szkło na raz zgrzac a nie pozniej dopalac

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

No moze zainwestujemy ale i tak ciezko bd całą chmure sciagnac, bo trzeba by sporo wciagnac chyba ze wlasnie by było dymu mniej ale bardzo gęsty a nie taki blady ale duzo:P

Proponuję Wam kupić butelke po wodzie taką 3l czy tam 3,5 ten taki baniak jakby :P

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

To musicie po prostu wolniej wyciągać aby sam dym się zagęścił bo innego sposobu nie znam ;c

Opublikowano

Normalnie typie co ty pierwszy raz wiadro pizgałeś czy jak?
Zwykła butla 2,5l od pepsi styknie, a jako podstawe najlepiej baniak po wodze 5l.

Po woli do góry butelke wyjmujesz i będzie gęste mleko tylko dobrą kane wbij, bo nie bedzie gęstego mleka.

Wystarczy robić po woli i cały czas ogień nad kaną trzymaj, to wsszystko spalisz i nic sie nie zmarnuje.

Bo jak butle do góry już ciągniesz, to nie da sie z powrotem na dół, bo wszystko wyleci xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

podstawe juz mniejsza, tylko nieraz jak za wolno wyciąga sie butelke to teoretycznie odpalona lufa sie nie pali i pozniej jak sie przyspieszy sie okazuje ze jeb prawie cala butelka wyciagnieta

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Nie kminisz....

Odpalasz ognia, przytykasz ogień pod kane i ciągniesz po woli butle do góry i cały czas ogień masz włączony żeby powietrze zasysało ogień w kane i tak powolutku do góry wtedy będzie gęste mleko w chuj.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie tak sie nie robi tak jest w sziszy.

Masz w ogóle jakąś uszczelkę na korku?

A uciekać zawsze będzie jak odkręcasz dlatego trzeba miec szybkie ręce żeby szybko odkręcić i od razu zamknąć wiadro.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No uszczelniam, w sumie ostatnio widzialem jak koles zrobil tak ze normalnie odkrecil i sb dopiero po chwili sciagnal wszystko a dym nie uciekal:P

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Bo trzymał wiadro żeby się nie ruszało w wodzie.

Ja właśnie po smyraniu i stwierdzam, że mogłem zrobić wiadro z tego opału xDDDDDDDD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak, widziałem jak ziomek tak kręcił i mleczko zajebiste miał :D

Tylko te kręcenie polega na kręceniu kółek wiadrem które trzymasz w ręku.

O kurwa jaki ja zajebany jestem takie głupoty pisze, że to chuj xDDDDDDDDD

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...