Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Jak rozwijać każdą klasę postaci!

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie (trochę odbiegające od tematu, ale nie chciałem już robić tematu na takie banalne pytanie). Otóż mam takie itemy jak pióro, taca, szczęśliwa kość, ukruszony ząb, czy one w ogóle do czegoś się przydają?

Jeśli nie ma napisu, że są związane z questem to sprzedaj je, są niepotrzebne.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie build lotrzyka jest do dupy xD

ani do expa ani do pvp.

Na wstepie odradzam dawanie jakichkolwiek pkt w :

-Bait and Switch Encounter

-Blitz Encounter

Stracilem tylko czas i cenne pkt kierujac sie wlasnie tymi wskazowkami..

Opublikowano

Moglby ktos podac build Wiecej PVP niz pve do czarodzeja najlepiej pokolei co maksowac i te drugie moce czy jak to sie zwie tez . Bo z tego co tu czytam sam nie wiem co mam wnioskowac .

Edit : a i jeszcze jedna rzecz czy da sie przelozyc itemy/Kase/AD z postaci Nr 1 na postac nr 2 tego samego konta ? ( nie sa przypisane do postaci )

za pomoc like

Opublikowano

Itemki poprzez skrzynkę pocztową, golda niestety isęnie da.

Build pod czarodzieja, jak najbardziej dobry sam tak gram i jest naprawdę fajnie :)

logo8.png

Niedługo...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden błąd: Przy specjaliście broni dwuręcznej napisałeś ork, a powinien być pół ork :)

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Właśnie z kolegą chce zacząć w to grać. Dzięki za poradnik, skorzystam. Pozdro. :]

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Jak chcecie korzystać z tego poradnika i grać łotrzykiem to nie polecam. Same bzdury, a skille są fatalnie rozdane, nie ma Lashing Blade, który jest najważniejszym skillem łotra. Dazzing Strike? Być może ale tylko do PvE, do PvP nie sprawdza się w ogóle bo ten skill castuje sie 1418151751741 godzin. Bait and Switch, kolejny nieprzydatny skill. Ogólnie łotrzyk zrobiony na odwal się i nie polecam z tego korzystać. Rozumiem, że to są twoje propozycje jak te postacie rozwijać, ale pomyśl o tym, że nowi ludzie korzystają z tego poradnika i robią błąd bo skille są strasznie słabe.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

co do gwf nadal się nie zgadzam, ale co ja tam wiem :(

@down
Taa...

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, że tutek już swoje ma ^^ Lecz chciałbym prosić o wypowiedzenie się osoby która pograła sporo czasu Manipulującym Czarodziejem , i mogłaby odpowiedzieć, czy build który opisał ellanore jest dobry na tą postać :) Jestem nowy, gram od kilku dni, i nie chciałbym coś sknocić, ponieważ nie mam zamiaru ładować PLN w grę aby cofnąć wszystko na max lvlu ^^

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Widzę, że tutek już swoje ma ^^ Lecz chciałbym prosić o wypowiedzenie się osoby która pograła sporo czasu Manipulującym Czarodziejem , i mogłaby odpowiedzieć, czy build który opisał ellanore jest dobry na tą postać :) Jestem nowy, gram od kilku dni, i nie chciałbym coś sknocić, ponieważ nie mam zamiaru ładować PLN w grę aby cofnąć wszystko na max lvlu ^^

Z góry dziękuję :)

Polecam ci, abyś nie korzystał z tego poradnika, gdyż jest nie pełny i błędny. Napisz temat w dziale z prośbą o build to napewno ktoś obeznany tą klasą pomoże.

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...