Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gm

Yabuza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Gm na swój serwer:

Wymagam:

-Doświadcznia

-Pozytywne Nastawienie

-Uczciwość

Proszę o wysyłanie Propozycji na PW +100 Postów

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Moim zdaniem bez sensu jest tworzyć taką reklamę...Powód? Będziesz otrzymywać spam na PW i tu...Temat do zamknięcia.

Opublikowano

lises123 to doradź mi jak mam znaleźć Gm na swoj serwer, bo nie mam w tym zbyt wielkiego doświadcznia.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Nie pisz takich tematów...Będą na nie zaglądać same N30 Kidy...Jeśli chcesz znaleźć dobrego GM, radziłbym ci popytać kumpli, poznać kogoś, komu możesz zaufać (nie koniecznie z reala)...Nie radzę brać pierwszego lepszego dzieciaka...Liczy się charakter, poświęcany czas na serwer, zaufanie itp...W dzisiejszych czasach na nikim nie można polegać, ot co!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej zrób tak załóż e-mail i tam niech ci wysyłają podania tylko takie sensownie i te nie interesujące odrzucaj

PS. Ja się zgłaszam podanie mogę Ci wysłać

sygnarj.jpg
Opublikowano

Lises dobrze mówi ...

Nie warto tak rozgłaszać tego... Chyba, że chcesz mieć skrzynkę zapełnioną ... Spamem, tak spamem, bo 3/4 podań, będzie od tak powiedzmy mniej inteligentnych ...

Zamykam.

Offtop: Przepraszam lises, że tak jakby się "wbiłem" na twoje miejsce ... Bardzo się nadajesz na funkcję kid ...

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...