Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaxCraft Survival+Gildie [Swietna Mapa][Autorskie,spolczone Pluginy][Czesto Eventy][Rozmaicone Komendy]

Diaxower07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

DiaxCraft 1.6.1

Nie masz Minecrafta Premium a chcesz zagrac

http://forum.minecraft.org.pl/programy/launcher-minecraft-no-premium-1-6-1/

informacjeo.png

083.gifAdres IP: diaxcrafcik.csrv.cc lub s113.csrv.pl:18055

083.gif Typ Serwera:Survival + Gildie

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty: bedzie powiekszane zaleznosci od tego ile osob bedzie na nim gralo :)

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif End:Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

Spolszczone w 99%

ekipab.png

Pod komenda na serwerze :

/administracja

infododatkowe.png

Screenshoty

beda za 10 min

1KOBv.png

Opublikowano

Super serwer, serdecznie polecam, zgrana administracja, dobrane pluginy. Zapraszam i polecam

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

Serw spoko, bez lagów, miła administracja i wszystko co potrzebne. Ogółem bardzo ciekawy i jest dużo rozrywek.

Opublikowano

Podanie na coś/kogoś:

Nick: Razor257

Doświadczenie: Mod, admin kilku serwerów; skyblock, sg, survival + frakcje. Walka z nodusami i innymi wspomagaczami - zwłaszcza na frakcjach, złapanych 5 osób. Znajomość komend i części pluginów.

inne: Ts, skype. Torling: 1/10, jestem poważny. Ortografia i interpunkcja na wysokim poziomie - każdy popełnia błędy, ale jak ja napisze już coś źle i to zauważę od razu się poprawiam :) Nie faworyzuję, wiem jakie to uciążliwe dla innych graczy.

Mimo, że pisaliście, że jeszcze nie ma rekrutacji, to napisałem już temat - poźniej mógłbym zapomnieć :)

Mam nadzieje, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie,

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam bardzo serwer zajebisty ! 0 lagow .. fajnie sie gra.. chetnie kupie svipa daje bardzo duzo i expiarka :)

ZBANOWALI MNIE!!!C....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...