Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mody 1.6.1 Minecraft Oryginał

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam takowy problem, że podczas gdy mam już zainstalowane poszczególne mody np: reiminimap lub x-ray lub jakikolwiek inny mod, nie mam dzwieków, dosłownie nic nie słychać, ustawienia są wporządku, instalowałem dobrze.

Według tego nowego sposobu, czyli:

- Start -> Uruchom %appdata% -> Roaming -> .minecraft -> versions -> stworzyłem nowy folder do modów na 1.6.1 np: 1.6.1M.

Potem wrzuciłem, usunełem Meta-Inf, ModLoadera też dodałem i albo Crash albo nie miałem dźwięków.

proszę o skuteczną pomoc. Czytałem gdzieś na jednym forum, że mody na 1.6.1 mogą coś w rodzaju "wyciszyć" dzwieki z mc, ale nwm dokładnie o co chodziło. Coś może robie źle?

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Czyli co mam z tym zrobić?

Da się to jakoś naprawić.

ps. instalować umiem:)

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Po prostu wina mojangu, ma wyjść niedługo poprawka na 1.6.2, (to też powód braku bukkita normalnego na 1.6.1) Po prostu poczekaj

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Proszę, poradnik a co do dźwięków to wina mojangu.

Po prostu wina mojangu, ma wyjść niedługo poprawka na 1.6.2, (to też powód braku bukkita normalnego na 1.6.1) Po prostu poczekaj

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...