Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug - ruszające bloki O_o

Keesh™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@edit: Problem rozwiązany: ściany się ruszały, bo bloki lodu się zbugowaly i były "niewidzialne"... Pozdro dla tych którzy pisali, że używam shaderów.

Opublikowano

Używasz shaderów? To wygląda jak woda z właśnie z nich. Nie mniej jednak dziwnie to wygląda.

EDIT: Może coś się zbugowało, np. po zmianie wersji?

Opublikowano

Używasz shaderów? To wygląda jak woda z właśnie z nich. Nie mniej jednak dziwnie to wygląda.

Właśnie nie! Mam wgranego tylko optifine, nic więcej.

Opublikowano

Właśnie nie! Mam wgranego tylko optifine, nic więcej.

Możesz pokazać dokładnie całość? Bo stoisz w jednym miejscu i nie za bardzo widać, Może udostępnisz save? Bo aż mi się nie chcę wierzyć :D

Opublikowano

@up Mogę pokazać całość, save też mogę udostępnić, ale nie dzisiaj, najwyżej jutro, bo muszę lecieć. Nie, nie, nie myślcie sobie, że coś pozmieniam... Save wstawię takiego jaki jest na filmie.

Opublikowano

Bug po sporym wybuchu TNT

Mi się wydaję że to jest woda, Włącz głośniki na maxa ;) A usłyszysz źródełko wody.

Opublikowano

Dziwne, ale według mnie nie prawdziwe, musiałeś mieć pewnie shadery, albo jakąś zbugowaną miksturkę, bo wiem że taka jest co rusza ekranem.

Opublikowano

Wygląda to jak woda ze shaderów... ale mówisz że ich nie masz...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Słychać wodę, myślę że może generator mapy coś spieprzył albo może jakiś specjalny seed. Chociaż coś trudno mi uwieżyć jestem przekonany że to jakiś texturpack + shadery. Czekam na Save.

Opublikowano

Troll i nic więcej no pomyślcie ;) Nie dość że tu gołym okiem widać że to shadery a po drugie gdy już go ktoś poprosił o save to mówi że musi kończyć (W WAKACJE?) DAFUQ?!

jp8p35.png
Opublikowano

Według mnie to jest fake, w celu nabiciu wyśw. na YT

Fake to jesteś ty, nie wiesz po co wrzuciłem film , nie pisz.

Troll i nic więcej no pomyślcie ;) Nie dość że tu gołym okiem widać że to shadery a po drugie gdy już go ktoś poprosił o save to mówi że musi kończyć (W WAKACJE?) DAFUQ?!

Ja gołym okiem widzę, że jesteś idiotą, po 2. musiałem kończyć, bo jechałem do szpitala...

To są shadery i nikogo tym nie oszukasz. Ludzie na MPC-Forum nie są aż tacy głupi. Chciałeś być fajny, ale się nie udało :)

No sorry, ale nikogo nie chciałem tym oszukać. Ale akurat ty na tym forum jesteś głupi. Niby dlaczego miałbym być fajny? Dlatego, że wrzuciłem normalny filmik bez żadnego trolla?

facepalm.jpg

NO COMMENT!

Widać, że pełno hejterów na tym forum, że nie idzie wytrzymać...

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...