Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] dziwny lag

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam słabego kompa, ale ustawienia dałem na low, więc nie powinienem mieć lagów. MImo to nie mogę nawet ruszać postacią, tak jakby była zamrożona, po 20 mniej więcej sekundach mogę, ale nie na długo. Tak się nie da grać.

Czy to może być przez to, że mam prawdopodobnie zakurzony w środku komputer?

Może mam jakieś problemy z internetem?

Ale mam na testach średnio 30 pingu

Opublikowano

Jaki masz ping w grze?

Sproboj otworzyc gre przez game boostera z wlaczana opcja wirtualnego pulpitu. Moze to lagi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mam screeny sprzętu w moim temacie w pogaduszkach, jego tytył to [szukam] Gry mmorpg i fps czy jakoś tak.. Znajdx na profilu, jest to nowy temat

Sprzęt mam słaby, ale spełnia minimalne wymagania sprzętowe combata.

Gre otwieram przez game boostera

Opublikowano

Mam screeny sprzętu w moim temacie w pogaduszkach, jego tytył to [szukam] Gry mmorpg i fps czy jakoś tak.. Znajdx na profilu, jest to nowy temat

Sprzęt mam słaby, ale spełnia minimalne wymagania sprzętowe combata.

Gre otwieram przez game boostera

Minimalne wymagania sprzętowe, które są na stronie CA EU sa błędne bo są nie zmienione od powstania tej gry o ile się nie mylę.

Kiedyś mi ca normalnie chodziło, a teraz się tnie bo nowości do***ali, grafike pozmieniali itp.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Minimalne wymagania sprzętowe, które są na stronie CA EU sa błędne bo są nie zmienione od powstania tej gry o ile się nie mylę.

Kiedyś mi ca normalnie chodziło, a teraz się tnie bo nowości do***ali, grafike pozmieniali itp.

ale ja nawet w minecraft mam te dziwne lagi

@omek

a jak sprawdzić, czy mam najnowsze sterowniki?

Opublikowano

Najlepiej powiedz mi jaką masz wersję sterownika: Kompurer> prawy myszki: właściwości> menadżer urządzeń > karta graficzna > klikasz na nią i zakładka sterowniki

9368_gold.png

Opublikowano

Dodam, że 2 GB to nie jest dużo, nawet w win xp. W innych grasz też tak masz? Bo może być równie dobrze myszka już zepsuta.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dodam, że 2 GB to nie jest dużo, nawet w win xp. W innych grasz też tak masz? Bo może być równie dobrze myszka już zepsuta.

A co ma myszka do tego?

Ja przez dłuższy czas nie grałem w gry, gdy chciałem w minecraft, był ten lag, w warrocka, był ten lag, w ca to samo..

Opublikowano

Bo równie dobrze podczas ruszania możesz mieć te lagi. Chodzić możesz normalnie czy też laguje?

// Sory ale przed chwilą wróciłem z urlopu więc nie dam rady ogarnąć 10 rzeczy na raz.

Opublikowano

Bo równie dobrze podczas ruszania możesz mieć te lagi. Chodzić możesz normalnie czy też laguje?

// Sory ale przed chwilą wróciłem z urlopu więc nie dam rady ogarnąć 10 rzeczy na raz.

Nie mogę się ruszać, i gdyby to była wina myszki to w systemie też bym nie mógł nią ruszać.

Opublikowano

Wgraj sobie aktualne stery od grafy najpierw. Powiedz mi tylko ilu bitowy masz system. Wiem, że XP.

@Omkełe ja już te stery mu dam bo na stronie mam otwarte, tylko niech poda ilu bitowy system

Opublikowano

Wgraj sobie aktualne stery od grafy najpierw. Powiedz mi tylko ilu bitowy masz system. Wiem, że XP.

@Omkełe ja już te stery mu dam bo na stronie mam otwarte, tylko niech poda ilu bitowy system

32 bit, i prawdopodobnie mam najnowsze stery, bo nie mi nie znajduje innych, nowszych.

Opublikowano

XP 64 bitowego ciężko dostać. I nie sądzę, żeby go miał na 2 gb ramu. Ten system jest tylko po angisleku, a on mówi, że ma po polsku czyli 32 bity

@up

szybszy

9368_gold.png

Opublikowano

Ja polecam pobierać z windows update. Jak ci gra nie będzie działać na nowych sterownikach, to zainstaluj windows xp a wydajność podskoczy ci o 50%

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...