Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawn na serwer Survival. :-)

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chcę was się zapytać czy taki spawn, Pasuję na serwer Survival? (Kliknij w obrazek, Aby powiększyć ;)) Spawn, Ogółem sama kopuła jest pobrana z planetminecraft, Resztę sam dorobiłem ;)

zm65mqutftsi_t.jpg

915if0smveb2_t.jpg

4px6eobmkry2_t.jpg

k6uo2rghll9c_t.jpg

jjy3ibvoh1zs_t.jpg

1jtde5h3uqjv_t.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie, to taki średni, nie jest "wykokszony", ale to chyba jednak dobrze.

Super też nie jest, a pamiętaj, że spawn jest bardzo ważny, to on robi pierwsze wrażenie na nowym graczu.

Zależy też na ile slotów, myślę, że 20-40 to dobry spawn wielkościowo.

Zawrzyj w nim wszystkie potrzebne rzeczy, takie jak Vip, SVip itd.

Jakiś regulamin możesz dać, chyba, że masz własną stronę WWW i tam jest opisane.

Ogółem nie jest źle.

Mother of God... Jak się rozpisałem xD

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jak dla mnie, to taki średni, nie jest "wykokszony", ale to chyba jednak dobrze.

Super też nie jest, a pamiętaj, że spawn jest bardzo ważny, to on robi pierwsze wrażenie na nowym graczu.

Zależy też na ile slotów, myślę, że 20-40 to dobry spawn wielkościowo.

Zawrzyj w nim wszystkie potrzebne rzeczy, takie jak Vip, SVip itd.

Jakiś regulamin możesz dać, chyba, że masz własną stronę WWW i tam jest opisane.

Ogółem nie jest źle.

Mother of God... Jak się rozpisałem xD

Myślę że tak 30-40 Slotów ;) Nie zamierzam tam pisać o svipie, vipie gdyż po prostu, Nie wiem czemu ale nie lubię robić serwererów Pay to Win, Dlatego zawsze robię Free to Win :D Spawn, ogółem miał być prosty, Gdyż nie ma sensu wstawiać tam jakiś nie potrzebnych rzeczy. ;)

Opublikowano

Według mnie bardzo dobry spawn, tylko brakuje mi tu paru elementów jeżeli to ma być na survival.

Dorób jakąś expiarkę dla VIP'ów, oraz świniarnię. Zbuduj po prostu ogromną świnkę, z której będzie dropało mięsko.

To znacznie upiększy wygląd spawnu. Dodaj tam także z 2-3 enderchesty.

Opublikowano

Według mnie bardzo dobry spawn, tylko brakuje mi tu paru elementów jeżeli to ma być na survival.

Dorób jakąś expiarkę dla VIP'ów, oraz świniarnię. Zbuduj po prostu ogromną świnkę, z której będzie dropało mięsko.

To znacznie upiększy wygląd spawnu. Dodaj tam także z 2-3 enderchesty.

Racja, zapomniałem o enderchestach :D Expiarka to dobry pomysł ale to nie będzie za duże ułatwienie dla graczy? :#

Opublikowano

Myślę że spawn dość ładny, nie jest to jakiś potwór gigant który straszy, mały skromny i uroczy, można dopracować zawszę ale jest dość dobry ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...