Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Szukam bateri zamiennej (nie musi być od Nokii) o możliwie jak największej pojemności do telefonu Nokia Lumia 620..

Pojemność oryginalnej baterii wynosi 1300 mAh i starcza mi ona na (średnio) 7 godzin (wiem, strasznie katuję telefon :P)

Z góry dzięki za pomoc,

mieciu0077

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Idź do sklepu, który zajmuje się sprzedawaniem części do telefonów. Ja mieszkam w małym miasteczku, a znajdują się w nim 3 takie sklepy .

9368_gold.png

Opublikowano

Poszukaj na allegro, pełno tego w pizdu. Nie dziw się, że Ci szybko pada bo jak siedzisz na necie to leci jak cholera i zmienianie bateri nic nie da.

Opublikowano

Ostatnio mój chłopak pytał o baterię do Lumii 620 i w sklepie powiedzieli, że jeszcze takowych nie posiadają. Na razie ciężko będzie ją znaleźć.

Opublikowano

Tylko uważaj na chińskie gdzie piszą jakieś magiczne cyfry typu 3700mAh... albo coś podobnego. Jeśli będzie więcej jak 2000mAh to ja już bym sobie taką baterię odpuścił bo to feak... Fabrycznie są takie baterie ale nie do L620.. gdzie przy takiej samej wielkości baterii ktoś będzie chciał wcisnąć dwa razy taką pojemność.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...