Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie lvli i SP. Ile, gdzie i w jakim czasie?

_TyToN_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak bedziesz miec moba na 2 skille (szybki + dobitka) i nie bedzie za duzo goldfarm na spocie i kserow

to około 4-5k sp na dobe.

a jeśli pytasz o lvl... to chyba NIKT nie jest na tyle głupi, żeby na tym poziomie lvlować z taką farmą...

Opublikowano

lol zrob sobie nukera lighting na farmie 0 i fire na 0 bron spear i hexuala wg uznania i wbijesz szybko 42 ale odejmij sobie czas na inspekcje we wtorek ;D ja w 9 dni wbilem 41 xD ale dostalem baana

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Opublikowano

w 9 dni ja wbilem 58 lvl bez bota na premiumie i z ta reszta item shitu. Farma -7+bot od 1wszego lvla nie mozliwe wbic w 7 dni. Ja ci proponuje Olac farme nabic szybko 52 lub 70 na 52 farmic na -9 (cofnac skille sercami) na hashadach. Znalezc tam spota ustawic w bocie 10 metrow odbiegania jak masz malpe jak nie masz malpy to 20 metrow. Farmisz tam 50k sp i lecisz z lvlem lub na 70 FUll int w garmencie na maskach na -9 i sprawa zalatwiona.

Opublikowano

Poco botować jeżeli Jest Taxi ^^

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Opublikowano

Ja tez wybiegne troche za temat, bo patrze dyskusja sie rozkręciła, może nawet zmienie lekko nazwe tematu, abysmy mogli leciutko podyskutowac, podkreslam: leciutko. Bez wulgaryzmów. Wyrażamy tylko swoją opinię ;]

To tak:

Po pierwsze nie taxi, tylko powerlvling (w skrocie plvl). Przeciez to zostalo stworzone wlasnie specjalnie do tego celu, aby nabic niskim lvlowo postaciom dosyc wysokiego lvlu, takiego, aby wystarczylo na smodzielne expienie. Pozatym na plvlingu nie koniecznie trzeba od razu bić lvli, wystarczy bicie sp, z tego co widzialem mozna baaardzo, ale to baaaaardzo duzo sp nabic w krotkim czasie. W czasie krotszym, niz bysmy to robili w przypadku uzywania bota. Gdy juz wyfarmimy postac na jak to mowicie "taxi" to odpalamy bocika (w przypadku postaci chinskich) lub szukamy dobrego party 8/8 (w przypadku postaci europejskich).

Opublikowano
To tak:

Po pierwsze nie taxi, tylko powerlvling (w skrocie plvl). Przeciez to zostalo stworzone wlasnie specjalnie do tego celu, aby nabic niskim lvlowo postaciom dosyc wysokiego lvlu, takiego, aby wystarczylo na smodzielne expienie. Pozatym na plvlingu nie koniecznie trzeba od razu bić lvli, wystarczy bicie sp, z tego co widzialem mozna baaardzo, ale to baaaaardzo duzo sp nabic w krotkim czasie. W czasie krotszym, niz bysmy to robili w przypadku uzywania bota. Gdy juz wyfarmimy postac na jak to mowicie "taxi" to odpalamy bocika (w przypadku postaci chinskich) lub szukamy dobrego party 8/8 (w przypadku postaci europejskich).

To tak

po pierwsze to taxi a nie jakis p.lvling , i daje mozliwosc z jednej strony zarobienia a z drugiej szybkiego lvlowania , i my nie mowimy "taxi" tylko jest to uzywane w wielu grach a p.lvl jest rzecza wymyslona a raczej zastapiona przez ludzi ktorzy oferowali rozne serwisy oferujace wbijanie lvli za kase (bot) wlasnie pod nazwa p.lvl ( po czesci mozna to nazwac taxi , jedyna roznica to wartosci przedmiotow ((realne oraz wirtualne)) )

A tak swoja droga to taxi na isro powinno sie raczej nazywac tragedia

Opublikowano

A co jest takiego tragicznego w tym "taxi" na isro??? Taxi zostalo zapozyczone z Diablo2, tam ten wyraz oznacza zupelnie co innego. Prawidlowo powinna sie nazywac takie czynnosci power lvling bo tak jest. Nie jest to zwykle lvlowanie, ale szybsze i latwiejsze, wiec stad przedrostek power. I p.lvl nie jest wymyslony bo istnieje i to juz od bardzo dawna. Pozatym jesli czesto prosi sie o nabijanie lvli piszac "plz taxi" to maja Cie w dupie, bo wielu nie nawidzi okreslenia "taxi" bo to nie ma nic zwiazanego z podwozeniem. xD a jezeli napiszesz "plz plvl" to wtedy szanse na dostanie sie do party sa wieksze. ;]

Opublikowano
O ile dobrze pamietam, chociaz nie na pewno, od razu podkreslam. To na 42 na farmie -9 walilem dziennie lvl spokojnie.

Grales 24h ?? Ja wlasnie mam 42 lvl farma -9 expie na mobach lvl 44, 45 i za 5 mobow mam zalediwe 0.02%.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano
A co jest takiego tragicznego w tym "taxi" na isro??? Taxi zostalo zapozyczone z Diablo2, tam ten wyraz oznacza zupelnie co innego. Prawidlowo powinna sie nazywac takie czynnosci power lvling bo tak jest. Nie jest to zwykle lvlowanie, ale szybsze i latwiejsze, wiec stad przedrostek power. I p.lvl nie jest wymyslony bo istnieje i to juz od bardzo dawna. Pozatym jesli czesto prosi sie o nabijanie lvli piszac "plz taxi" to maja Cie w dupie, bo wielu nie nawidzi okreslenia "taxi" bo to nie ma nic zwiazanego z podwozeniem. xD a jezeli napiszesz "plz plvl" to wtedy szanse na dostanie sie do party sa wieksze. ;]

omg wlasna teoria widze --.----

Jesli nie widzisz co jest tragicznego w taxi na isro to wspolczuje, takie taxi za darmo jest nawet strata czasu

Opublikowano

ale macie problemy.. słowa taxi używają głównie polacy...

i slipknot ma więcej racji:

taxi polega na przeprowadzeniu kogoś przez grę od jednego miasta - do możliwie najdalszego... chyba tylko polacy w sro używają słowa taxi...

plvl - polega na wyexpieniu danego chara i nie ważne czy botem, czy share-pt, czy grając ręcznie za niego...

osobiście jeśli jakiś nubas wchodzi mi na spota i krzyczy "no ks" to w dupie go mam... jaka kultura? jak ktoś nie wpierdala mi się na spota bo widzi, że u mnie dużo mobów a u niego mało, to co ma mnei obchodzić kultura? ja tu byłem pierwszy i nie zamierzam się dzielić żadnym mobem... jak skończe na tym spocie to sobie może wejść, ale jeśli siedze to wara od niego...

jak taxuje kogoś, to co ma mnie obchodzić kto jakim nubem jest? to nie moja prawa - płaci dostaje pt, nie płaci dostaje kicka z pt... sprawa jest prosta - chodzi o pieniądze: kredyt umarł kryzys żyje, kto nie płaci ten nie pije.

i głęboko w tyłku mam to, że ktoś chce się zaprzyjaźniać... wziełem go do pt dla kasy, a nie dlatego, że mi się jego nick spodobał...

@JPJP: jak biłeś ręcznie to nic dziwnego, że szybko... ja ręcznie nie mam zamiaru się pieprzyć dla kilku kk, niech płacą mniej, ale ja nie muszę przy tym być.

i na koniec: też nie lubie jak ktoś taxuje koło mnie.. wkurwiało mnie to maksymalnie podczas robienia drugiego chara, ale na szczęście mam już to za sobą - chary posprzedawane, czekam na nowy serwer - tam raczej na pewno nie będę do 80lvla widział żadnych pt mobów...

Opublikowano

Najpierw sprawa do Zayibitsu, jestes tym Zayibitus z Pacyfic, ktorego znam?? Jak masz zamiar grac na nowym serwerze to chetnie sie wbijam na niego razem z toba ;] Jezeli to nie ty to tez sie wbijam xD

Co do plvlowania, nie wiem jak to teraz jest, ale jak jeszcze gralem przed tym, jak owalili mi postac to wygladalo to jeszcze tragiczniej niz tu mowicie xD Kazdy ksul ile wlazlo xD

Opublikowano

HAHA jak czytam te posty smiać mi sie chce.... xD (bez obrazy)40 lv w 9 dni sen na jawie żaden z pomysłów o bocie nie działa. Ja urzywam ISRO bota 24/7(oczywiscie jak sie wbije i czy niebędzie inspekcji) i co z tego? mam farme 0 i 27 lv w 2 tygodnie.... jak mi może ktos wytłumaczyc dlacemu tak długo bije lvl a inni już dawno mnie wprzedzili o 20 lvli??? (robie questy i wszystko co pomoaga szybciej expić. Nie urzywam tylko "TRICKET")

Nie maż co robić?

Maż wolny czas?

Wejdz i zagraj !

WALKI GLADIATORÓW!!

http://s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=68262

........................................................................

Opublikowano

LOL do 20 jest najtrudniej potem jak masz nawet farme -9 robisz 2-3lvl przez 24h jedyne usprawiedliwienie jest takie ze chodzisz nie na te moby co powinienes;p albo złe dobranie skilli (szybkosc ma tez znaczenie) Lecz prawda jest taka ze najlepiej botuje sie na 40lvl nie musisz czesto miejsca expa zmieniac xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...