Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ankieta na temat OtherDrops:)

Wolisz grać z OtherDrops czy bez?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolisz gra? z OtherDrops czy bez?

• Z OtherDrops
    • Bez OtherDrops
    • Bez OtherDrops ale z Orebfuscator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc pytanie do was :) Wolicie grać na survivalu z pluginem OtherDrops czy nie? (chodzi o kopanie surowców :))

OtherDrops - Ochrona przed cziterami. By zdobyć rudę jakiegoś surowca musimy kopać kamień, gdzie jest ustalone, że np. 0.4% szans na zdobycie diaxa za kopanie kamienia, 1.3% szans na zdobycie węgla itp.... A reszta ród zamienia się w kamień nie dając możliwości korzystania z x-rey.

Bez tego pluginu każdy może włączyć x-rey kliknąć "x" i kopac w kierunku diaxów. I zarobić miliony w 15 minut :) Przy okazji rozdając innym graczom po diaxie. A co z serwerem? Znudzi nam się szybko jak się domyślacie :)

Proszę o głos w ankiecie, dodałem jeszcze opcję Orebfuscator :)

Opublikowano

Z jednej strony OtherDrops, bo gra będzie równa, z drugiej jednak kopanie Stone mi się szybko nudzi.

Sama nie wiem... Gdybyś wgrał Orebfuscator (musi być mocna maszyna, bo laguje), to bez, jeśli nie wgrasz Orebfuscatora, to z. ;)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Ja szczerze wolę grać na survivalu i z OtherDropsem, ponieważ jaka to by była gra, skoro X-rayow'cy wykopią sobie stacka diaxów, a potem kozaczą w diax na spawn. A taki, który gra bez X-raya i który ma żelazne eq, to na pewno nie ma szans z diaxowym, Podsumowując, wolę grać z Otherdropsem na survivalu.

Opublikowano

Otherdrops - najgorszy plugin, Jaki ludzie stworzyli, Przecież to psuję minecraft'a, Jeśli ktoś nie lubi x-rayów to przecież jest orebfuscator... A nie jakieś otherdrops...

Opublikowano

OtherDrop daje więcej diaxów, niżbyśmy normalnie kopali ( Chociaż nie wiem, ostatnio na otherdrops znalazłem cave z 4 spawnami diaxów heheszki)

100% bez Othera - psuję zabawe

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

WTF k... ze co?

od kiedy Otherdrops to plugin do blokowania diaxow? ja pier... część z was jest ograniczona jak worek kartofli...

Other drop to najlepszy plugin to zmieniania dropu, dodawania efektów specjalnych, Spawnowania silniejszych zombie, dodawania nowych opcji na serwer... miliony opcji....

Jestem jak najbardziej ZA otherdropem, ale jestem przeciwko blokowania dropu z rud. Blokują to debile noobskie serwery gdzie administracja ma graczy w dupie i nie chce im sie szukać cziterow.

Ale otherdrops jest świetnym pluginem...

Może następnym razem przeczytajcie opis pluginu... Nie wiem tylko na co mam w takim razie glosować w ankiecie, bo nie ma ona sensu...

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Znawca
Opublikowano

Otherdrops - najgorszy plugin, Jaki ludzie stworzyli, Przecież to psuję minecraft'a, Jeśli ktoś nie lubi x-rayów to przecież jest orebfuscator... A nie jakieś otherdrops...

OtherDrops jest najlepszym pluginem bo można zmieniać drop z różnych bloków.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...