Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto bocić?

czopus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega zastanawia się czy kupić kbota.

Ma konto założone w 2010 roku w wyposażeniu 8 irków apis zeus all na 16lvl. 3 havoc, 6 lf4,

Na koncie jest 1 lub 2 ostrzeżenia, ciężko sprawdzić bo nie ma sposobu.

Ostrzeżenie/a wpadły około roku temu.

I tu moje pytania czy warto kupywać bota i bocić? czy szkoda konta i grać uczciwie ?

Duże jest prawdopodobieństwo że wpadnie ban?

Opublikowano

a czy z takim wyposażeniem + aegis bez rombu z kamykiem 3lvl ubije kubika? jeżeli tak to z x1 ? x2?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kbota, to się nie opłaca. Działa kilka dni/tygodni non stop, na aktualizacje nie trzeba czekać długo a po pewnym czasie na aktualizacje trzeba czekać kilka/kilkanaście dni a nawet tygodni.

Polecam ibota. Aktualizacje w kilka godzin i można bocić non stop, no i oczywiście jeżeli aktualizacje trwają zbyt długo, to zwracają ci tyle dni, ile bot nie działa.

Dodatkowo na 1 gali z alienów wychodzi na 24h średnio 100-140k uri- ja przez ostatni dzień zarobiłem 145k+energie do GG, bez podkrętki na full lf4 oczywiście.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Jest sposób na sprawdzenie ostrzeżeń ale byś musiał podać swoje ID wyślij mi na PW to sprawdzę, a co do bocenia konto stare więc możesz bocić śmiało. Na kubiki się nie opłaca bota puszczać.

1.jpg

Opublikowano

nie chodzi mi o bocenie na kubikach tylko o to jakie konfy złożyć przy wyposażeniu:

aegis

full bo2

full lf3 6lf4

apis zeus 8 irkow all 16lvl.

kamikadze 3lvl

premium.

Opublikowano

Na kubika zrób sobie 2 czołgi, czyli full laserów na statku i dronach i full bo2 na statku. :)

Możesz oczywiście do dronów dorzucić ze 2 - 3 osłonki.

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Jest sposób na sprawdzenie ostrzeżeń ale byś musiał podać swoje ID wyślij mi na PW to sprawdzę, a co do bocenia konto stare więc możesz bocić śmiało. Na kubiki się nie opłaca bota puszczać.

Równie dobrze sam może sprawdzić czy konto miało bana: http://www.mpcforum.pl/topic/963931-tut-najnowszy-sposob-na-sprawdzenie-czy-konto-bylo-banowane/

Nie zgodzę się z tobą, ja swego czasu bociłem przecież na czechach na kubikach pbdobotem :P Ale wyposażenie miałem wtedy na full więc mi się opłacało.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Po co kupować premium ? :D

Kupisz kbota (polecam z gg, nie pożałujesz), a 3 miesiące premium masz praktycznie za darmo.

Jak wiesz kbot ma triala 24h na każde konto;p zapraszasz graczy (na swoje emaile) :p i bocisz każde konto (do chyba...7lvl) to nie więcej niż 2h na jedno konto i masz premke.

Opublikowano

Hmm Ja bym to zrobił tak : Sprzedaje konto robie nowe kupuje bota zbiera sprzedaje i tak w kółko co do tematu kup ibota szybkie aktualizacje leonek szewrom full lf 4 na statek w irki i bocisz na X-3 proste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...