Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7D]Ryuuza

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jożem myśloł, że mogę konkurować z Seldkiem o Twoje serce - Miyoshi, Ty mój mały, rudy gimbusku, a Ty mi Brutusie nóż w plecy w dni mej chwały wbijasz

Świetnie się tutaj bawiłem, ale nieodpowiedzialni ludzie na odpowiedzialnych miejscach sprawili, że staranie się o cokolwiek tutaj mija się z celem i w gruncie rzeczy zdrowym rozsądkiem (nie, nie mówię o Tobie mój Ty drogi rudzielcu), ale o zielonych. Żeby nie było, że nad czymś się użalam, bo tak czy siak guzik mnie to wszystko interesuje, pozwólcie o pożegnalne łzy, łzy pozdrowień.

Dwie osoby, bo reszta GODNYCH ma do mnie kontakt.

Alepn. - ty trollu nieruchawy, marny prowokatorze, ćmo, co zamiast do światła, leci nieustannie w stronę gówna - pozdrawiam ja Cię.

Naiko - kobieta prawnik, kobieta feministka! (oj wiem), pracuj, pracuj i warnuj, bo skończysz jak Alepn, a tego byś nie chciała - pozdrawiam ja Cię.

Trzymajcie się i nie puszczajcie, bowiem światło mej aureoli jeszcze padnie na wasze gimbownicze i zepsute facjaty (reszta forum). Pamiętaj o regulaminie Miyoshi i zmień te 7 dni na (w tym momencie) należytą karę, bowiem to konto nie zostało stworzone w celu wyjaśnienia sprawy blokady konta, ale jako multi. Tak oto odchodzi jeden z największych, co nosił imię Ryuuza Random I, Random, bo rejestracja konta z tego roku, a to niepowtarzalny dowód na staż. Żegnajcie i arivederci roma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...