Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] shadowcores - Jak zarabiać?

jdm94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie bo słyszałem, że łatwo jest zarobić na tym otsie shadowcores, że ludzie po tyg mają po 5kk. Moje pytanie brzmi w jaki sposób moge zarobić moim 170 ms? Jakie macie sposoby, Ci co grali oczywiscie :D

Opublikowano

Ja zarobiłem 35kk na dice typu 123/456 w ciągu kilku dni bez oszukiwania, jeżeli masz z 5kk to warto otworzyć taki punkt do gry 100%safe, zobaczysz ze napewno zyskasz, a profit na expa msem to nie wiem, ja expilem na lizardach od 150 do 280 i na 10h bocenia z 500k profitu było.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

stawiasz bota na malpy i z nocki wyciagasz po 80 ape fur.

i ile wystawić each ape fur ? bo widze najtansze each 15k całkiem ładnie, ale czy ludzie kupują, opłacalne to jest? grałeś na shadow?

Opublikowano

Grałem na shadowcores, zbierałem ape fur i bardzo polecam taki zarobek, jak kolega wyżej mówi - 80 ape fur na noc to dobry wynik i można całkiem nieźle zarobić. Ja na tym zarobiłem 5kk ale mało czasu tam spędziłem xD Na markecie wystawiaj je nie za tanio i nie za drogo. Porównuj ceny ;)

Opublikowano

Jeśli masz czas, to możesz dać te 15k ea a jeśli zależy Ci na czasie, to daj 12-13k

Na pewno ludzie skupią? bo puściłem teraz knighta i zbiera te ape fur. A recznie latam ms'em

Opublikowano

Ja grałem na shadowsie to już pod koniec mojej gry to na dice próbowałem szczęścia i nawet zarobiłem i straciłem^^ ale głownie zarobiłem, ludzie tak zarabiają.A na huncie to robisz wartha czy jak tam i idziesz na farmine na undeady, ghlasty itp z blokerem i sio i też tam chyab kasa ładnie szła , od ch tego było.

Opublikowano

Siema. Mam pytanie bo słyszałem, że łatwo jest zarobić na tym otsie shadowcores, że ludzie po tyg mają po 5kk. Moje pytanie brzmi w jaki sposób moge zarobić moim 170 ms? Jakie macie sposoby, Ci co grali oczywiscie :D

5kk to ja kolego moim 205 rp zarabiam dziennie jak się spręże ale na razie nie gram, bo się przerzuciłem na rl, ja to chodziłem na kopalnie svar poziom na którym są culty chyba 3 i tam na crystal spiderach zbieram gss i wszystko co się da .

Opublikowano

robisz chara do losowania, idziesz do yalahar albo thais i piszesz loss h/l 100% safe min 10k max 1kk i profitujesz

shavarth.jpg
Opublikowano

robisz chara do losowania, idziesz do yalahar albo thais i piszesz loss h/l 100% safe min 10k max 1kk i profitujesz

Z tym losowaniem to ja nie wiem ocb ;)

Opublikowano

Losowanie to jest gra w dice (kostkę). Kładziesz jakiś wartosciowy item na depo a na nim kostke i piszesz na chacie "H/L loss only 5k" oczywiście możesz brać więcej kasy za loss. Ktoś do Ciebie podchodzi rzuca Ci tą kasę i pisze L czyli low (przedział dla low to od 1do3, high od 4 do 6 włącznie). i jeśli trafi np 2 albo 3 to wygrywa ten item , oczywiście rzadko tak bywa aby za pierwszym razem wygrał dany item.

Moim sposobem na zarabianie, było iście na drakeny walls , na zao. Najlepiej wychodzi się tam edem ze względu na to że bierze się ze sobą blokera.. no ale w Twoim przypadku , możesz iść i chociażby postrzelać troszkę ue.. zawsze na pewno coś spadnie (mam na myśli zao eq).

Albo poprostu ustaw bota np. na noc i wtedy na pewno rankiem juz bedziesz widział niezły profit (z tym że bota na sd ustaw, kup jak najwięcej sd , mana potów do przeżycia, dobry healing ustaw i będzie git!).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...