Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Path of exile vs Firefall - Co wybrać?

DrHouse1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż obie gry są w fazie open beta. W path of exile już miałem okazje grać tu nie będzie wipe premiera jesienią udało mi się wbić 80lvl i jest to typowy h&s w którym zamiast normalnej kasy mamy orby odpowiadające za walutę. Tylko że odrzuca mnie już sprzedaż orób za realną kasę a to już robi się na masową skalę. Firefall open beta rusza za 2dni nie wiem czy będzie wipe ale spodobał mi się gameplay ale patrzyłem że to chyba będzie gra P2w. Mam dylemat pomożecie mi przy wyborze?

Opublikowano

Tych gier nie można porównać, Firefall to FPP z elementami MMO, a PoE to typowe MMO (podobne do Diablo).

Ja wybrałbym Firefall, ponieważ PoE jest dla mnie kopią Diablo.

Firefall mi bardziej się podoba, sam we wolnej chwili zagram.

Opublikowano

Firefall nie będzie P2W... I Wipe także nie będzie...

Nie wiem skąd macie tak zjebane info, ale macie złe info.

Firefall od początku miał być grą free to play. I aktualnie nie porównuj Firefall do jakiegokolwiek MMO, bo np. aktualnie wątek questów jest ubogi, sa tylko questy wprowadzające Cie podstawy gry. Dla tego większość ludzi od razu skreśla tą grę z listy i uznaje za nudną. Ale tak nie jest, bo biegnąć z punktu A do punktu B napotkasz nie dość że moby, to jeszcze dynamiczne eventy znane nam z np. GW2.

9 lipca startuje Open beta, tak więc możecie mnie dodawać do znajomych i można będzie razem pobiegać.
IGN: Lenart

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...