Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi w GTA IV (fabula)

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otoz pozyczylem wczoraj od kolegi gta IV w wersji angielskiej na ps3, jestem bardzo wczesnie tj. Na bodajze 3 misji,gdzie mam kupic w ruskim sklepie ubrania i pojechac do Michelle. No i dopiero teraz zorientowalem sie ze w opcjach mozna wlaczyc napisy, a jako ze jestem slaby z angielskiego nie ogarniam wcale fabuly; wiem ze przyplynal lodzia do liberty city, do swego kuzyna romana ktiry prowadzi salon albo sklep z czyms, scigaja go "rekiny pozyczkowe" i dal mi swoj stary telefon oraz mieszkanie. I tyle.

Moglby mi ktos strescic fabule gry do momentu podwiezienia 3 dziewczyn do apartamentu michelle?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Roman posiada firmę taksówkarską.

Niko dostaje od swojego kuzyna Romana mail'e, w których napisał ,że dobrze mu się wiedzie etc. Po zaciągnięciu się na statek Niko, w końcu trafia do Liberty City - gdzie podjeżdża pod niego Roman.Po dotarciu do domu zaczyna się kłótnia(na temat całych tych kłamstw kuzyna tj. Roman'a). Potem nasz bohater jest wciągany w "trudne sprawy" jego kuzyna. Z Michelle chodzi o to ,że bodajże dziewczyna Romana, cie z nią zapoznaje.Ubierasz się dlatego ,że (chyba) Roman mówi ci ,że twój strój nie pasuje na randkę z nią(Michelle). ;)

Opublikowano

Nico przypływa ze swoim kuzynem do Ameryki w poszukiwaniu Amerykańskiego Snu. Miał znaleźć prace i zarobić na tyle aby mógł sobie załatwić niebiańskie życie. Jednak, że nie chciał pracować uczciwie więc wybrał drogę przestępczą w celu łatwej gotówki. Trochę za 3 misje ale ogólnie o to chodzi. Warto jednak zauważyć, iż Nico sam wybrał drogę przestępczą a nie jak CJ Tommy itp. Oni wszyscy byli ''zmuszeni'' toć (CJ przez gang i brata, a Tommy Vercetti przez to, że musiał oddać kasę). A więc dochodzi do przełomu w serii GTA ponieważ Nico Bellic sam wybiera drogę przestępczą. Może długi wywód ale bardzo lubię pisać o czymś na czym się znam :D

Opublikowano

Dzieki! Temat do close ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...