Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-25

Gość xRudy102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak on zarabia i wgl ? Lepiej od Chercilla sorry pisałem z telefonr

Opublikowano

Mi się nim grało okropnie, brakowało mi miejsca to go sprzedałem za kredyty :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

fajny medzik, szybki, działo wystarczy na V tiery. jego minusem jest MM,(losuje do VII tierów), oraz słaba zwrotność. zarabia przy doberj bitwie 20-30k bez premki.

Opublikowano

Grałem nim , JustStay - zrobiłem tak samo ; > ta szybkość jego jest fajna tyle , że tej mobilności mu brakuje to co nam z tej prędkości ? nic. a o pancerze tu nawet nie ma co mówic bo go nie ma - raz na jakiś czas łapiemy rykoszet ale rzadko ; > działo w miare , ten czołg ze wsparciem potrafi zdziałać cuda ale nie dla mnie ; ) z załoga na 100 rammer wentyla to działo spami ładnie ; )

Opublikowano

ZRAMUJESZ ? na starym koncie miałem ten czołg i nie znałem sie na wocie , miałem może 500 bitew , i staranowałem T1 Heavy nim , które miało 100 hp , rozpedziłem sie do 60 z full hp i mu przyj*bałem i się automatycznie przeteleportowałem do garażu a kolega mógł dalej kontynuować bitwe z fragiem + bo go nie zabiłem ;) w taranowanie wchodzi pare rzeczy jak prędkość , pancerz , waga ; )

Opublikowano

Wgl na logikę tak jakbyć próbował TYP59 taranować Mausa .. Ale dzięki za rady kupiłem T-25 i nie żałuję 30-50k z premką ciągnę ;-)

~Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...