Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Origin - Do pierwszego logowania wymagane jest połączenie z siecią.

EQrter1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Od kilku miesięcy mam problem z połączeniem w grze Fifa Ultimate Team 2013.

Próbowałem to naprawić. Próbowałem wszystkiego. Nic nie pomogło.

Aż nie chciałem się zalogować do FUT przez stronę.

To także nic nie pomogło, wręcz pogorszyło sprawę, nie wiem jakim cudem ale Origin miałem tylko offline.

Przez kilka dni. Tu także próbowałem kilku sposobów znalezionych w internecie, aż po taki by zainstalować program ponownie.

Po reinstalacji przy próbie logowania mam wielki problem. Wpisuję login i hasło i u góry wyświetla mi się komunikat: "Do pierwszego logowania wymagane jest połączenie z siecią."

Ja wiem, że takie połączenie mam.

Tu także próbowałem kilka sposobów.

Właśnie dlatego tu piszę, bo może ktoś z Was miał podobny problem i dał radę go rozwiązać?

Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Mam tak samo, tylko że ja od wczoraj. Robiłem reinstal, dodałem do wyjątków firewalla, wyłączyłem avasta. i Dupa ;/ na dodatek strona origina też mi nie działa. Tylko mi?

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Jedyna opcja jaką widzę, to kontakt z supportem EA. Problem w tym, że support Polski EA nie jest zbyt pomocny. Odsyłają do Amerykańskiego, a ci z kolei z powrotem do Polskiego. Sam to przerobiłem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli nadal jest offline sprawdź czy u któregoś z twoich znajomych też jest, jeżeli nie to zgłoś się do supportu i drąż ich, dociskaj, póki nie dadzą Ci jakiejś odpowiedzi.
Zapytaj również na forach, gdzie są organizowane turnieje fify, może ktoś tam będzie znał odpowiedź.

random.jpg

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...