Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] 4STORY PRYWATNE SERWERY 2013

matti14081

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym Was prosić o listę prywatnych serwerów 4Story . Słyszałem , że jest ich bardzo dużo , sam wytestowałem kilka z nich np

-4story Nexon

-Eden4story czy jakos tak

-4Story EG

-P4story

-4story Danielos&Raven - ten serwer najbardziej mi sie podobał ale go wyłaczyli i nie wiem czy dziala czy nie ;D

Jeśli są jeszcze jakieś w miare ogarnięte serwery prosze o nazwy / linki itp.. :)

Opublikowano

Własnie :) pobralem minute temu tego priva , gdzie mozna sie zarejestrowac i czy serwer wgl jest online ?

Opublikowano

Nie wiadomo czy jest online bo client im się zrypał, wyskakuje błąd, cały czas są 2 paski załadowane ale nie da się odpalić. Co do rejestracji bd pewnie można niedługo bo na razie nie włączyli strony jest jedynie forum.

PS. A co się tyczy serwerów to wymieniłeś wszystkie większe i działające, reszta to nie działające jak np. 4storyFree który był on ale aktualnie jest off (http://www.4storyfree.com/) albo serwery hamachi których jest masa np. Trix4Story, Only4Story no i oczywiście te bez nazw p-serwery.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Czekam na jakiś porządny serwer PVP , którego zaraz nie wyłączą ale chyba się nie doczekam ..

Opublikowano

wiem wczoraj juz był testowany przezemnie :) Dobrą robote wykonali , ale ciekawe ile serwer postoi , dzisiaj juz jest offline .

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Pora zaktualizować listę serverów które testowałem w ostatnim czasie.

Vendeta 4story - dobry server pvp jego dużym plusem była liczba ludzi grająca na servie , praktycznie 24/7 bitka w Ardir , tyle ze kto grał ten wie jak ten server chodzi , puki co jest offline

Grałem też na jakichś Czeskich/Tureckich serverach różnie przez IP/hamachi ale nie polecam nikomu !! :D

i wkońcu wczoraj cały dzień praktycznie spędziłem na privie tomeczka Sune4s , jest to server pve więc co sie spodziewac , kilka rzeczy osobiscie bym tam zmienił , ale jest dobrze , życzę tomeczkowi żeby ten serv jak najdłózej stał , mi sie za bardzo nie spodobał :) w osobistej ocenie daje 6/10

ps. Teraz sciągam jakieś 4story Last Hero czy jakos tak zobaczymy :)

Opublikowano

Vendete niedługo będą włączać jutro może już będzie ^^ A na 100% jutro jest Opika4Story też fajny serwer: jeden turniej się odbył drugi miał być na next day ale wyłączyli i jutro ma być : ) http://www.elitepvpers.com/forum/4story/2768265-opika-4story.html

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

4story Danielos&Raven- co do tego serwera sami gracze zawalili byłem jego właścicielem, serwer na dzień dzisiejszy niestety nie wraca, chyba że jakimś dziwnym cudem mnie przekonacie, w co wątpie :)

ZBIERAM + PLUSY

Opublikowano

4story Danielos&Raven- co do tego serwera sami gracze zawalili byłem jego właścicielem, serwer na dzień dzisiejszy niestety nie wraca, chyba że jakimś dziwnym cudem mnie przekonacie, w co wątpie :)

Jak mamy Cie przekonać :)?

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Właśnie Daniel , z tej strony ZICO jeden z przodowników Valorian grałem u Ciebie na servie , i naprawde szkoda że wyłączyłeś ten server , tak jak możesz przeczytać w tym temacie grałem chyba na każdym znaczącym privie , i Twoj był najlepszy osobista ocena 10/10 , a to że jakiś szczeniak coś sie przypruł do Ciebie ( nie wiem oco poszło ) było go zbanować i już bo naprawde wykonaliscie dobra robote z servem. Takie moje zdanie zrobisz co bedziesz uwazał..

Opublikowano

Pliki dalej mam i wszystko to samo, tak że może go uruchomie nie długo :) Jak przekonać? Nie wiem muszę kilka spraw przemyśleć.

ZBIERAM + PLUSY

Opublikowano

Musisz uruchomić server i koniecznie rejestracje w necie rozpowszechnic. Chyba ze nie masz jeszcze IP ukrytego ;)

Opublikowano

Daniel co do ukrywania IP moge Ci pomóc z tym jeśli chcesz rozpowszechnić serwer :)

4story Vendeta - serwer pvp ;P

serwer stoi 1 dzień MAX 2 dni , ale te 2 dni to z takim wieeeelkim naciągnięciem :)

jak by ukryli IP w cliencie to chyba był by najlepszy serwer pvp gdyż dużo osób na nim gra i nie tylko .

Opublikowano

Daniel ;) Ukryj IP i serv postoi i sporo ludzi zagra :)

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

IP już dawno zostało ukryte jeszcze przed akcją która pokazała żę nie opłaca się wychodzić z pomysłem, trochę poczekam i może wróci kiedyś, zobaczę :)

ZBIERAM + PLUSY

Opublikowano

Daniel a jeśli brakuje funduszy na utrzymanie serwera to chętnie wyśle pare smsów tyko , że gdzieś tak po 15-stym :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...