Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzybki u Hazardzisty!

TheMizisAwesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak potrzebujemy na start 50-100 grzybów.

I stawiamy 1 grzyba na środek. Jak przegramy dajemy 2 jak znowu 4, 8 i tak dalej.

Cały sposób opiera się na matematyce wygrywając za 3 razem tracimy 1+2+4=7 a zyskujemy 4*2=8 8-7=1

Nie bądź za bardzo chciwy bo możesz przegrać wszystko.

Mój pierwszy TUT więc prosze o wyrozumiałość myślę, że pomogłem.

Opublikowano

1 grzybek do przodu... Z Poradnika mało kto będzie korzystał bo może strać 80 grzybków ... I jak wygramy, to znowu zaczynamy od 1,2,4,8? Czy idziemy dalej 10,12,14?

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

jeju, widocznie źle stawialiscie grzyby.. Nic nie mozecie tym sposobem stracic, kumacie? jak postawicie 2 to wygracie 4 , a jak przegracie 2 , to dajecie 4 zeby wygrac 8 . A jak juz macie 30 , to stawiacie 60 zeby wygrac 120. prosta matematyka d;

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Probowalem tym sposobem kase i przegralem 500.000 golda. To tak nie dziala albo sf na fonie jest zbugowane ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Probowalem tym sposobem kase i przegralem 500.000 golda. To tak nie dziala albo sf na fonie jest zbugowane ;x

To czysta matematyka. Zawsze ten sposób będzie działać. To że przegrałeś nie oznacza, że jak będziesz dalej grać to przegrasz, kiedyś w końcu się uda. Po prostu szczęście ci nie dopisuje.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Nie polecam tego sposobu. Może byc tak,że przegracie 4x z rzędu a wygracie 1 x. To silnik wybiera losowo. Nie ma sposobu na grzybki ani golda to po prostu taka taktyka :P

Opublikowano

Nie polecam tego sposobu. Może byc tak,że przegracie 4x z rzędu a wygracie 1 x. To silnik wybiera losowo. Nie ma sposobu na grzybki ani golda to po prostu taka taktyka :P

Pff policz sobie co sie stanie jak przegrasz 4 razy

obstawiasz 1 ---tracisz 1

obstawiasz 2 ---tracisz 3

obstawiasz 4 ---tracisz 7

obstawiasz 8 ---tracisz 15

obstawiasz 16---wygrywasz czyli zyskujesz 1 grzyb i znowu zaczynasz od 1...

Opublikowano

tak, ale jezeli mamy 100 grzybow, i przegrywamy non stop to wychodzi takie cos:

1-przegrywasz

2-przegrywasz

4-przegrywasz

8-przegrywasz

16 przegrywasz

32-przegrywasz

i dalej nie masz tyle grzybow zeby grac, tracisz bo pozniej musisz od poczatku grac

Opublikowano

tak, ale jezeli mamy 100 grzybow, i przegrywamy non stop to wychodzi takie cos:

1-przegrywasz

2-przegrywasz

4-przegrywasz

8-przegrywasz

16 przegrywasz

32-przegrywasz

i dalej nie masz tyle grzybow zeby grac, tracisz bo pozniej musisz od poczatku grac

Jakie od nowa? O_O Zbierasz lub kupujesz grzyby i dalej grasz... Tak trudno pomyśleć? Zawsze będzie losowa szansa że wygrasz czy zagrasz za dwa dni czy za 50 dni zawsze taką samą szansę masz (chyba że w przyszłości jakiś evencik będzie u hazardzisty :D).

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja widzialem podobny TUT ale na YT ze złotem, wiec postanowilem spróbowac z grzybkami podobnym sposoben jak ty tu napisaleś ...

Zaczołem gre u hazardzisty z iloscia 240 grzybkow i zagralem sporo gier wybieralem zawsze jeden i ten sam kubek srodkowy niestety ale przerobilem 230 grzybkow i wpienilem sie na maxa wiec stwierdzilem ze u  hazardzisty sa marne szanse na wygrana z grzybkami ......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...