Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Do Ca

kruk223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co? Sry, że użyje tego jakże ludzkiego słowa frajerze masz pierdolone 6 postów z czego myślisz, że jak dodasz jakiegoś jebanego starego haxa będziesz fajny to jesteś w błędzie...

Powiem Ci to co Ja przed chwilą usłyszałem od starszego kuzyna... msg od jego kolegi: Że jestem rozjebany na maxa! I to samo powiem Tobie. Jesteś osobą upośledzoną do szpiku kości...

Zamiast dawać jakieś pierdolone haxy na dodatek stare albo chociaż siedząc na tym pierdolonym forum looknął byś do szafy czy masz jakieś małe skarpety albo gacie lub jakieś zabawki które można dać na dom dziecka lub jakieś jedzenie dla biednych czy dla zwykłych psów,kotów ze schronisk...

Rzygam takimi osobami jak ty i inni lepiej weź rzuć haxy... Może to sprawia Tobie przyjemność jak jakiś Turek czy Murzyn dostaje heada, ale dla nich jest to przykre...

Moge dostać bana może jestem kurwa rozjebany ale do kurwy jebanej nędzy nikt mi nie powie, że ja nie mam kurwa racji!

Nie mam nawet siły wcisnąć report na Ciebie... Pomyśl trochę o tym co napisałem...

KOKS!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...