Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4pr000only

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam oryginalną wersję BFBC2 i BF3 ostatnio chciałem zagrać ze znajomymi w BFBC2 odpalam grę wszystko normalnie do czasu kiedy wybieram serwer wchodzę to do tego momentu jest ok ... gdy jestem na serwerze mam wyświetlony wybór klas i ciemny obraz jak już jestem na mapie po spawnie to słyszę dźwięki , moge sie ruszać , strzelać i rzucać nady ale cały czas mam ciemny obraz próbowałem reinstalować grę , sterowniki mam najnowsze do karty graficznej i płyty głównej również próbowałem zmieniać rozdzielczość , kontrast , jasność i wszystko co się tylko da ale nie ma bata nie działa :/ dodam że jakieś pare miesięcy temu grałem normalnie BFBC2 na moim kompie czy może to być spowodowane DirectX11 ?

Zbieram +

Opublikowano

Niee nic z tego :D już rozwiązałem problem był bardzo prosty :D BFBC2 nie działała na Wysokich ustawieniach ani na Średnich ale na Niskich tak bo się bawiłem ;] wystarczyło wejść w Moje Dokumenty -> BFBC2 -> Settings.ini i poszukać wersu DirectX ... zmienić z auto na 9 :]

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...