Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seksualny problem i koleżanki

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj na fb o północy siedze i pisze z kolega . Nagle koleżanki dodaja mnie do konfy i piszą że chcą sie ze mna ruchac . Ze one juz sie kochały itp. Świntuszenie . Ja osobiscie prawie nigdy z nimi nie gadałem . Jestem troche nie smialy a przystojniak ze mnie sredni . HELP ! CO ROBIC ? FAKE ?

Opublikowano

Raczej fake, chyba że na prawde nieźle są napalone xD Ja i tak wolałbym nie zaliczać pierwszej lepszej ( może ma HIVa albo coś.. xD ), napisz żeby jaj se z Cb nie robiły i udawaj niedostępnego, albo wcale nie odpisuj..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Są dwie opcje albo idziesz do nich i zaliczasz albo chcą cię wrobić.

Zgadzam się :)

Wszystko zależy od wieku można powiedzieć, bo jeżeli to fake to będą miały z ciebie bekę i tyle ;)

Tu nie ma nic do radzenia, samemu sobie to przemyśl i albo pójdziesz albo i nie.

Opublikowano

Schlane byly jak to dzisiejsza mlodziez.. Do tego dochodzi godzina, o tej mi tez odwala i zaczynam gimbusić, wiec wiesz..

Pogadaj dzis z nimi i zobacz na czym stoisz ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

MPC to jakieś forum do porad erotycznych ? Do tego zapamiętaj, że średni wiek na mpc nie przekracza 16 lat.

9368_gold.png

Opublikowano

Powiedz, że jak chcą to jesteś do dyspozycji 24/7. I dodaj, że nie uprawiasz sexu przez facebooka bo może o to im chodziło :) Pewnie chciały z Ciebie beke kręcić czy coś.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Mógł to być tylko żart, nie bierz tak wszystkiego na poważnie. Może im się nudziło? Spytaj po prostu o co wczoraj chodziło i że chciałbyś i to wyjaśnić.

Opublikowano

powiedz żeby ci wysłały na kome nagie zdjęcia :) jeżeli wyślą tzn . ze nie chcca cie wrobić i możesz poruchać btw. jezeli wysla to przeslij na mpc te zdjecie będzie miło :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

scener i na tablice suce wklej na facebook'u, że ruchawica jebana. Odechce się trollować

Masz lajka :D

@@Top: Trololololololują Cię :) na 98,654%

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Pomyśl inaczej. Jaka "mądra" dziewczyna nie znając Cię, chciała byś je "wyruchał"...? Włącz myślenie.

Opublikowano

Może się puszcza? xD

Jak w takim wieku się puszcza to gratuluje... Mama pewnie będzie z niej dumna... Wg mnie to jest chore. Ja mam posrane koleżanki w klasie ale nie aż do takiego stopnia. Prawdę mówiąc chleją i palą, ale nic takiego nie wygadują -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...