Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PVPCraft Serwer PvP: [Areny] [Eventy] [Walki] [Skrzynki] [SpawnRęcznieRobiony] to wrzystko an na naszym serwerze pvp carft

Mr_Szelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

znudziły ci się Gildie Masakry cz nawet Launchery?

Dziś to się zmieni bo mamy dla ciebie nowy serwer PVP!!

Nie musisz zbierać eq masz je na starcie kiedy weźmiesz zbroje już przed tobą staje się Enchat Arena cz VIPRoom Vip hahaha Tani tylko 6.15 zł sms'em! nasz spawn to wieeellllkaaa kula która jest zrobiona nieco... sami zobaczyćie

Informacjie

PvP:Tak

Potwory:Nie

Zwierzęta:Nie

nether:Nie

end:Nie

Skrzynki:Taak

Mapy:Tak

a propo map będą 3 mapy

IP:213.133.111.75:25710

Administracja!

Admin:MinecraftSzelu

Hellper:Shell

ViceHeadAdmin:FrizePlay

HeadAdmin:Juzio

Moderator:Szukamy

Atrakcje

Ogólnie na serwerze są areny czyli mapy :) mam startowe eq na 1 z map wybranych przez gracza narazie mapa pvp jest 1 ale z czasem jak wejdą gracze zrobimy 3 2 jest w budowie więc nie ma się o co martwić na mapach są skrzynki z itemami np.Buteli z expem cz eq hmm co tu jeszcze na spawnie znajduję się enchant oraz VIPRoom w którym Gracze z Rangą VIP biorą eq jest to diax eq prot 2

UWAGA!!

Jeśli widzisz cheatera najszybciej zgłoś administracji Bugi też zgłaszajcie to ważne!!!!!!

Życzę Miłej Gry!!!!

Wbijaj na serwer serwer idzie na luzie!

Update serwera dodaliśmy kila żeczy i poprawiliśmy buga

Serwer na wersje 1.5.2

Zapraszam

wbijać ;d

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Wbijajcie na serwer ZAPRASZAM!!

dokładnie zapraszamy już dziś jak wbije 10 osób event!

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Grałem na tym serwie haha śmiać z serwera

Spawn haha 5min roboty tak samo pluginy pobrane i trochę minimalnie zmienione

mapa ha 5 skrzynek gdzie 3 to pochodnie łodzie czy drewno a po co nam to ?

a vip mm śmiało nie trza płacić itemów można brać jak się wie jak

Ogólnie serwer DNO Nq a i ta prezka to chyba już piąta , hmm coś nikt nie siedzi na serwie ciekawe dla czego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...