Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin do czatu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
E
K
L
A
M

A

Witam serdecznie, szukam jakiegoś dobrego pluginu na chat, nie chodzi mi o pluginy typu iChat, mChatSuite itd. Chodzi mi o plugin (coś w stylu NoSwear / SpamGuard), który:

• Będzie mi blokował przekleństwa - przykładowo jak napiszę na czacie: "ku*wa" to albo się wyświetli jakiś komunikat dla gracza i się nie napisze albo go kicknie z serwera czy coś w ten deseń.
  • Jak ktoś będzie pisał z CapsLockem to automatycznie "przerabia" ten tekst na małe litery.
  • Przy napisaniu np. 3 wiadomości w ciągu 5 sekund będzie pisało np. Poczekaj 5 sekund przed napisaniem kolejnej wiadomości.
  • Działa normalnie na wersji 1.5.2 - 1.6.1.
  • Nie jest trudny do skonfigurowania oraz nie gryzie się z innymi pluginami do czatu (Posiadam iChat).

I mam też drugie pytanie, wiąże się też z tym pluginem (aczkolwiek nie jest to wymagane).

Kiedyś na takim serwerze znalazłem plugin, który w godzinach (bodajże 6-22) blokował przekleństwa a między 22-6 normalnie można było napisać "ku*wa" i nic się nie robiło. Jest to jakiś autorski?

Dziękuje i liczę na pomoc. Proszę użytkowników aby spojrzeli na te wymogi, które napisałem wyżej..

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu jak opisałeś.

Są tylko poszczególne pluginy, które blokują te rzeczy.

Blokowanie przekleństw - NoSwearPlus, Meloon.

Blokowanie CapsLock - CapsBlock

3 wiadomości - Można to bardzo łatwo napisać w Skripcie, mam nawet gotowy taki skrypt, jak się umie można też w NoCheatPlus/SpamGuard,

Wszystkie pluginy działają na wersji 1.6.1, prawie... ;)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...