Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug Czarowane ostrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na moim serwerze występuje wielu znany bug z czarowanym ostrzem, wie ktoś jak się go pozbyć?

(Polega on na tym że np. gdy na 250 levelu gdy sie bije pieski z m1 to hp spada do 0 i się deda

Opublikowano

tego się nie da naprawić. tzn może się da ale to jest na wszystkich serwerach, bug polega na tym że wbijamy ostrze na p idziemy na pieski i hp nam spada.

Opublikowano

tego się nie da naprawić. tzn może się da ale to jest na wszystkich serwerach, bug polega na tym że wbijamy ostrze na p idziemy na pieski i hp nam spada.

no to w końcu się da czy się nie da?

Opublikowano

Podrzuć zapytanie SQL do tego skilla, zobaczę co da się zrobić

Masz pomysł na ciekawego questa? Wejdź na mój profil by poznać szczegóły!

Opublikowano

Próbowałem to naprawić ze znajomym edytując po prostu ilość HP jaką dostaje się z bonusu "x% obrażeń do PŻ", i wychodzi na to, że trzeba zmienić pojemność zmiennej w game (najprawdopodobniej to jest byte lub coś mniejszego, jeśli wyjdzie się poza jej pojemność to wartość spada na - i odejmuje nam HP zamiast dodawać). Niestety edycja tego nie jest na moje możliwości, pozostało czekać aż ktoś ogarniający asma coś z tym pokombinuje.

Masz pomysł na ciekawego questa? Wejdź na mój profil by poznać szczegóły!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...