Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plan na dropa wykorzystując M2BOB'a

kubach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

2 dni temu zakupiłem M2BOB'a jestem z niego bardzo zadowolony lecz chciałbym wykorzystać jego możliwości w 100%. A więc chciałem na początku zarobić sobie na EQ na główną postać. I mam prośbę do was, czy mógłby ktoś mi doradzić jak najwięcej zarobić na tym bocie? Ja sam robiłem tak: expiłem na niedzwiedziach do 10 lvl, potem leciałem na M3 tam do 20 lvl, potem małpy do 23 lvl i na koncu ezoty. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

ja robiłem tak.

2 postacie 15 lvl na metiny w m1, i oddawanie expa do gildi

2 postacie 30 lvl na metiny w m2 i też oddawanie expa

2 postanie np na rudy lub na małpy z 20lvl, lub ezo tak 25 lvl lub jeszcze na generałów w m2 tak 25-30lvl.

Ja na solarze jedną postacią za same rudy wyciągnę z 5kk dziennie a używam bota tak 10 do 15h więc jak używał bym 6 kont to na samych rudach z 30kk, a jak wykorzystasz 2 na rudy, 2 na metki w m1 i 2 na metki w m2 to tak z 50kk jak w 24h na dropisz jeśli szczęście będzie ci sprzyjało.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...