Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-25

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, zastanawiam się jak jest z tym E-25, ale nie mam testówki.

Chciałbym prosić jakąś "uprzejmą osobę" która ma testowy o zrobienie mi screenshotów:

-Tego czołgu w garażu

-Statów tego czołgu
-Działa
-Wyposażenia specjalnego jaki można do tego założyć

Z góry dziękuję :)

shoob.png

Opublikowano

I ma chyba nawet działko od hetzera ... 150 penetracji na 7t ? Pozdro ja tym żadnej 8 nie przebije.

Ty nie przebijesz bo nie wiesz gdzie strzelać.

76561198001815076.png
Opublikowano

A uwierz mi, że wiem ;) 150 penetracji to 4 tiery mają. Taką miał mieć penetracje wysoką a tu co się okazało ? Lipa :)

hmm

Geniuszu

0.3 celność + 20 szybkostrzelność + mobilność i camo

To może być dość ciekawe połączenie, trzeba zaczekać i ogarnąć ^_^

shoob.png

Opublikowano

zacznijmy od tego, że żaden IV tier nie ma 150 penetracji to po 1 , po drugie Hetzer nie ma też tego działka, po 3 maksymalna penetracja na IV to chyba T40 z działem 128 penetracji ; ) i tak jak napisał Xanter , 150 penetracji spokojnie wystarczy na VIII ; )

Opublikowano

zacznijmy od tego, że żaden IV tier nie ma 150 penetracji to po 1 , po drugie Hetzer nie ma też tego działka, po 3 maksymalna penetracja na IV to chyba T40 z działem 128 penetracji ; ) i tak jak napisał Xanter , 150 penetracji spokojnie wystarczy na VIII ; )

Lecz trzeba strzelać w tył ,bok lub weakspoty...

A dmg też nie powala...

shoob.png

Opublikowano

Nie trzeba strzelać w bok czy tył ; ) Oczywiście nie kazdy VIII tier jest nasz ale np T34 premium ; ) od frontu w kadłub wchodzi jak w masło ;)

Opublikowano

Nie trzeba strzelać w bok czy tył ; ) Oczywiście nie kazdy VIII tier jest nasz ale np T34 premium ; ) od frontu w kadłub wchodzi jak w masło ;)

Jakby nie patrzeć, te 102 mm po skątowaniu ma szansę ochronić przed 150 penetracją :)

shoob.png

Opublikowano

Ja mając na nim 2 perki na nim jestem pod wrażeniem. Maksymalnie go rzuca na 8T ale rzadko.

Dzięki mobilności szybko zajmiesz pozycje zanim dojadą do niej przeciwnicy. Jest on mały więc trudno go wykryć. Jak cię wykryją to i tak szybko możesz zmienić pozycje i dalej nacierać na wroga.

1365425281-U294119.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...